" /> " />
Machtige Machines

Machtige Machines

Ik begrijp dat er momenteel het één en ander over je heen komt, laat ons zegggen: "het is geen kattepis." Ik denk dat iedereen toch wel even zijn zakdoek bovenhaalt als de volgende koi worden getoond.

ginrin kohaku van momotaroLaat ons beginnen met een ginrin kohaku van Momotaro. Een lefgozer van maar liefst 77 cm, klaar voor deelname aan iedere show in onze landen. Als je deze ginrin kohaku ziet, dan  kan je toch niet anders dan deze body bewonderen.

Bovendien wordt deze door Interkoi Ameide speciaal aangeboden voor een gewiekste prijs die kant noch wal raakt. Ze is nu gosai of  in haar 5de levensjaar, zwemt al een tijdje in Ameide, en als ik ze aan mijn buitenlandse partners aanbied, vrees ik dat ze snel weg zal zijn.

Laat de kaas niet van je brood eten. Wie deze klepper in zijn bestand wil hebben moet mij of André even contacteren. Wij bieden ze tijdelijk aan voor 4250 euro alle kosten inclusief. Wil je ze nog tijdelijk azukari laten dan moet je toch even overleggen met Interkoi Ameide.

Er is echter nog een klassebak gescoord. Ik had nooit verwacht dat deze nisai kohaku van Momotaro gescoord zou kunnen worden, maar Michael liet niet af en toen puntje bij paaltje kwam bereikte hij uiteindelijk zijn doel. Bingo....ze zal nog een jaar azukari kunnen blijven, dus wees er als de kippen bij als je interesse hebt.

Ik ben toe aan de volgende 5 koi die ik aanbied in Arendonk. Zoals de vorige nieuwsitems reeds verteld,  mogen deze koi azukari blijven tot april volgend jaar. Het is de moeite om ze te bekijken, en na het tonen zullen ze tijdelijk verdwijnen.

Showa van Sakai FF - 33 cm
Showa van Sakai FF - 38 cm
Showa van Sakai FF - 33 cm
Showa van Sakai FF - 38 cm
Showa van Sakai FF - 39 cm

Zoals je kan zien zijn het allemaal showa uit de Sakai FF reeks. Zeker en vast bijzonder interessante showa, maar met een kleine kanttekening. Ze werden allemaal als showa gekocht, maar de vraag is of het allemaal showa zijn.

Er zitten verschillende koi tussen die meer geneigd zijn om als sanke door het leven te gaan, zij het met dikke atarashi sumi patronen, waar ik persoonlijk graag naar kijk. Wat ik zeker en vast zie in de showa lijnen van Sakai FF is een positieve ontwikkeling in de toekomst, zeker de moeite waard om in te investeren.

 

 

Meer afbeeldingen

Machtige Machines: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Peter VDB

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml