Rustig de winter in

Rustig de winter in

Er is momenteel een groot verschil in de winters van toen en de winters van nu. Toch wordt het stilaan kouder en gaan de koi in wintermodus, dus minder eten, anders eten en genieten van een welverdiende rust.

Ik ga vanaf vandaag na het reguliere nieuws en updates telkens 5 koi presenten per video. Het zijn allemaal koi die in de de wintermodus gaan. Samen met Polleke en Peter hebben we de filmpjes gemaakt van de overblijvers, maar geen foto's.

Het is een heel werkje om foto's te maken, en ik dacht dat een filmpje voldoende is om de koi in al zijn glorie te laten zien. De 5 koi die ik telkens presenteer zullen ook van de website voorlopig verdwijnen om plaats te maken voor het nieuwe geweld.

Het is aan potentiële koiliefhebbers om eventueel een koi uit deze aanbiedingen aan te kopen. Je mag zelf een prijs bepalen en ik zal het in overweging nemen. De koi mogen blijven overwinteren in hun 40 kuubs vijver tot april 2024.

We zullen in de loop van volgend jaar als de koiziekte weer toeslaat opnieuw foto's en metingen verrichten van de koi die even op de zijlijn zijn geplaatst. Het is trouwens de laatste zaterdag en zondag dat ik open ben vooraleer ik naar Japan vertrek om updates te verzorgen en arrangementen te maken. 8 November vertrek ik. 

Modieuze sanke van Sakai FF - 36 cm

Interessante sanke van Momotaro - 40 cm

Fraaie sanke van Momotaro - 39 cm

Flink gebouwde kohaku van Momotaro - 40 cm

Zeer aantrekkelijke kohaku van Momotaro - 41 cm

Zo dat zijn de koi die  nu in rustmodus gaan. Wie hier nog een koi van wil aankopen, dat kan natuurlijk. Ze mogen blijven tot april 2024. Een prijs zal in overleg gebeuren. Je kan me altijd contacteren. Misschien interessant voor sommigen. Ik heb alle koi die op rust gaan allemaal in een word document geplaatst, zodat je alle koi eventueel nog kan bekijken. Geef me een seintje als je deze lijst wil ontvangen.

Er gingen ook serieus wat koi naar huis. Best koi waar ik heel trots op ben. Eén van de mooiste en beste benigoi die ik in mijn bestand heb zien passeren is deze 73 cm grote yellow magic van Sakai FF, die bovendien slechts sansai is. 

Raar maar waar een mogelijke zuster van deze benigoi verliet ook het pand. Ze was iets kleiner en iets geliger van kleur, maar qua body mag ze er ook zeker zijn. Lorenzo was in zijn nopjes met deze klassebak.

En ik zou nog de Wim vergeten bijna die zijn 3 sanke van Sakai co kwam ophalen. Een mooi trio mag je zeggen of niet ? Vandaag komen ze vermoedelijk de laatste exemplaren ophalen. Dat was het zo een beetje voor vandaag.

Daan en Sofie namen ook nog een Sakai Co mee naar huis. Een maruten kohaku, maar daar heb ik alleen een foto van gemaakt, en deze foto heb ik bovenaan de topic geplaatst'. 

Mag ik  ook verzoeken aan de mensen die deelgenomen hebben aan de groepsaankoop om hun bestelling te komen ophalen. Ik zou dit ten zeerste op prijs stellen.

Meer afbeeldingen

Rustig de winter in: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml