Superaanbieding tijdens zomermaanden

Superaanbieding tijdens zomermaanden

Wie interesse heeft in hele goede tosai, vooral sanke, kohaku, tancho sanke en ginrin sanke moet zeker eens langskomen. Vanaf deze week zal ik vooral promotie maken met deze koi en wel op de volgende manier.

Eerst en vooral heb ik een filmpje gemaakt van deze tosai die van bijzonder goede kwaliteit zijn. Ik heb ze gisteren nog eens speciaal bekeken en ze hebben vooral een bijzonder goede huidkwaliteit met een hoogstaand shiroji die zeker en vast zal opvallen. 

Het filmpje dat ik gemaakt heb laat eerste de koi in hun vijver zien (vijver 2) en om het verhaal te ondersteunen heb ik een aantal koi in een bowl geplaatst om een algemeen overzicht te laten zien. Het zijn stuk voor stuk koi die als jumbo tosai een fenomenale grootte kunnen bereiken in de toekomst.

Maar niet alleen de grootte is niet belangrijk vooral de huidkwaliteit speelt hier een grote rol. Maar laat ik eerst de video hier laten zien, en oordeel er zelf over. Ik kan je garanderen dat ze meer dan de moeite waard zijn en ongetwijfeld een verrijking van je vijverbestand.

De ganse zomer zullen ze aangeboden worden aan 395-495 of 595 euro, afhankelijk van je keuze. Je kiest je koi, ik bepaal op dat moment de prijs. Bovendien heb ik nog een bijkomend geschenk. Ik heb en aantal cadeau's aangekregen van Japan van koi die wat gewonnen hadden, en ik heb nog 2 cadeau's over. 

handdoek uit japanHet heeft niet veel om het lijf misschien maar iedere klant die een koi uit deze serie aankoopt mag kiezen tussen "de handdoek uit Japan", of een meesterwerk van Rini Groothuis, het boek "Nishikigoi Symfonie". Het aanbod blijft de ganse zomer geldig.

Bovendien, en als het je zou interesseren mag je een tweede koi bijkopen aan 50% van de prijs, namelijk een orenji karashigoi (45-55 cm) waar ik er nog iets te veel van heb. Het zijn toch formidabele beesten die in mijn ogen geld waard zijn. Normaal wil ik die aan 495 euro eerste keuze aanbieden, maar als je een tosai aankoopt uit voorgaande serie mag je een orenji karashigoi bij aankopen voor 255 euro. Een gouden deal....nishikigoi symfonie

Geen enkele van deze koi staan momenteel op de website, deze heb ik voorlopig afzijdig gehouden. Waarom ? Ze hebben een moeilijke reis gehad en hun quarantaine was niet eenvoudig. Nu zijn ze tip top in orde en kan ik ze met een gerust hart aanbieden. Ik zal ze voorlopig ook niet via de website verkopen, want ik wil terug het live kiezen van koi motiveren. Er wordt teveel online gekocht wat niet bevorderlijk is.

Indien je op zaterdag of zondag geen tijd hebt om een keuze te maken, dan kan je nog altijd door de week komen. Contacteer me en maak een afspraak. Gewoonlijk heb ik voldoende tijd en zal je graag ontvangen. We moeten proberen het vuur terug in de pan te krijgen en fysiek aanwezig zijn om koi aan te kopen.

Dat wat betreft mijn zomeraanbieding. Maar er worden nog steeds koi opgehaald. Gisteren was het de beurt aan de shiro utsuri van Omosako. Bram heeft op dit moment een druk bestaan, en kwam op het laatste ogenblik gisteren nog aangereden om zijn shiro op te halen.

Het is denk ik een shiro die nog veel zal verbazen. De meesten zullen geneigd zijn om deze shiro niet aan te kopen, vermits ze weinig sumi op haar hoofd heeft. Maar kijk toch eens goed....ik ben er bijna zeker van dat de toekomst een interessante verandering in de opbouw van het sumi zal kennen. 

Je ziet de contouren op het hoofd reeds verschijnen van de menware en de hashiware. Dat zal de shiro een sandan-achtig uiterlijk gegeven omfloerst met mooie motoguru patronen in de vinnen. Als dit gebeurt zal je een heel andere koi zien. Wanneer dit gebeurt is nog af te wachten. Het kan jaren duren, het kan morgen gebeuren, maar dat maakt het zo interessant voor de koiliefhebbers. Tijd en geduld blijft een edele eigenschap.

Nu dacht ik dat mijn dagje voorbij was en ik wat kon gaan rusten, maar niets was minder waar. Een klant uit  het buitenland was in de buurt, en vroeg me of hij in de loop van de namiddag  mocht langskomen om enkele koi te bekijken. Lap daar gaat mijn rustdag....

Maar je mag al blij zijn als je in deze povere maanden kan verkopen, dus ik met volle moed opnieuw naar de zaak om de brave man te ontvangen. Hij had zijn zinnen gezet op enkele grotere koi, en er moest enkel zwaar onderhandelt worden over "de deal."

Het heeft een tijdje geduurd, maar uiteindelijk bereikten we toch een akkoord waarbij ik me kon vinden, en 2 belangrijke koi werden ingepakt en meegenomen. Mijn bestand begint uitgedund te geraken, dat is een feit dat zeker is.

De heel aparte showa van Tamaura en de meerstaps kohaku van Hoshikin zullen hun weg wel vinden naar huis. Het is mogelijk dat we ze in één of andere show zullen terugzien in de loop van dit jaar of begin volgend jaar, maar dan wel in het buitenland vermoedelijk. Ik hou je indien mogelijk op de hoogte.

Al bij al toch een bezig dagje, maar eentje dat veel voldoening schonk. Ik hoop door de actie van de tosai van Sakai Co nog meerdere mensen te motiveren om langs te komen. Geloof me het zijn dankbare tosai die zeker en vast de moeite waard zijn.

Meer afbeeldingen

Superaanbieding tijdens zomermaanden: afbeelding 1
Superaanbieding tijdens zomermaanden: afbeelding 2
Superaanbieding tijdens zomermaanden: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml