Superdeluxe aanbieding

Superdeluxe aanbieding

Door een kleine misrekening heb ik nogal wat teveel probites besteld, en heb ik nog een groot aantal summer en summer mix over. Het is niet zo erg, want het is met een vervaldatum tot maart 2025.

Ik vond het echter tijd om nog eens een superdeluxe aanbieding te doen voor de vaste klanten, en heb een totaalpakket klaargemaakt dat ik via dit nieuwsitem even wil aanbieden voor die mensen die interesse zouden hebben.Het pakket bestaat uit het volgende:

  • 1 x Probites summer of summer mix 9 kg
  • 1 x Telefoonhouder Interkoi
  • 1 x Nishikigoi Symphonie van Rini Groothuis
  • 1 x Interkoi schrijfmapje
  • 1 x USB stick 6 GB Interkoi
  • 1 x Zaklamp Interkoi

Ik ga geen verhaal doen over de waarde, maar die gaat ver over de 200 euro. Bovendien is de houdbaarheid van het voer tot maart 2025. Ik bied dit aan voor de prijs van 

135 euro incl. verzendingskosten BE en NL

Wie gebruik wil maken van dit aanbod, moet me per mail een opdracht geven met goede aanduiding van naam, adres en niet vergeten telefoonnummer; De goederen zullen dan zo snel mogelijk opgestuurd worden. Dit aanbod is tot en met het einde van de lopende veiling, dus tot dinsdagavond 20.00 uur. Wat ? Ben je nog niet geregistreert voor de veiling ? Doe het dan snel, want er is een super aanbod bezig. Schrijf je in en wacht op mijn goedkeuring ! Volg dan snel de veiling op !

Top Trio

Gisteren moest ik voor iemand een filmpje maken van mijn 3 beste koi die ik als tosaii heb gekocht. Dit is trouwens mijn mening, want ik vind ze bijzonder goed. Ik had het filmpje met mijn cam gemaakt, maar door één of andere stomme ingreep ben ik het bestand verloren, maar ik had gelukkig ook nog een video  met de telefoon gemaakt.

Kwalitatief niet zo goed, maar je kan het natuurlijk altijd in het koiaanbod gaan bekijken, want daar staan ze vermeld. Het bestaat uit de volgende koi:

  • Kohaku KO-V23-0437 nu 48 cm
  • Ginrin kohaku Kohaku GK-V23-05153 van 48 cm
  • Sanke 2306013 van 45 cm

Ik noem het een toptrio, omdat ze dit meer dan verdienen. Voor mensen die pas bezig zijn met koi en een top trio aandurven in hun vijver zou ik willen proberen deze set samen te verkopen voor een top prijs. Top Trio voor een Top Prijs, wat kan je nog meer verwachten.

Neen, weggeven doe ik ze niet, daar zijn ze te goed voor. Ik heb ze stuk voor stuk in mijn handen gehad, en ik kan je garanderen dat je kwaliteit koopt. Wie interesse zou hebben mag me altijd contacteren natuurlijk.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml