Vrouwen aan de macht

Vrouwen aan de macht

Het is bekend dat achter iedere sterke man, een sterke vrouw staat. In dit geval is dit Nancy. Ze komt niet graag in de belangstelling, maar na lang aandringen offerde ze zich toch op.

En dat mag ook met deze rits aan prijzen. Met 3 eerste, 1 tweede en young champion prjs is de winst ook niet van de poes. Het is altijd plezierig als ook vrouwen deel uitmaken van de koihobby. Het is dikwijls een moeilijke combinatie, maar zo zie je maar dat dit ook mogelijk is.

--------------------------------------------------------------

EEN BELANGRIJKE VRAAG: WEL OF NIET

Ondertussen zijn de koi die aangeboden werden in het onderdeel "nieuwste koiaanwinsten" opgehaald. Ik doe het speciaal voor mijn klanten om hun aangekochte koi te presenteren en te verkopen aan democratische prijzen. Daarom deze belangrijke vraag en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

IS HET VERSTANDIG OM KOI VAN KLANTEN TE PRESENTEREN

Eén van de moeilijkste dingen in de koihobby is om koi die ze willen verkopen aan de man te brengen. Dit levert dikwijls teleurstellende resultaten op, temeer daar er weinig over de afkomst van de koi bekend is, en omdat er meerdere risico's aan zijn verbonden.

Ik heb het de laatste jaren meer gedaan om mensen te helpen die willen stoppen met de koihobby, of voor mensen die misschien een upgrade willen doen van hun  koi. Er wordt weinig over gesproken dat koi van particulieren gekocht worden, maar geloof me,  het wordt wel gedaan ! 

Daarom de vraag waar ik mee worstel: is het misschien verstandig om een onderdeel op de website te plaatsen met het doel om koi te presenteren die ze willen verkopen. Ik zou dit best willen doen, maar aan de volgende voorwaarden:

  • De koi moet aangekocht zijn via Interkoi, zodat ik alle info van de koi kan tonen.
  • Dit is mogelijk dank zij de uitgekiende codenummers tot bijna15 jaar terug.
  • Een kleine vergoeding voor de werkzaamheden a rato van 10 euro/maand/koi
  • Ik moet akkoord zijn met de kwaliteit van de koi na ontvangst foto en recent filmpje
  • Ontvangst Informatie over de lengte van de koi en foto van  het verblijf.
  • Verkopen moeten onderling geregeld worden, zodat ik niet belast wordt.

Ik heb reeds meerdere mensen geholpen om toch een geslaagde verkoop te realiseren, ondanks het feit dat de waarde van de koi nooit gehaald zal worden. Het is in ieder geval een verbetering, vermits alle info van de koi is weergegeven op de pancarte.

Aanbiedingen via marktplaats of andere is dikwijls een bron voor premiejagers en geven dikwijls de grootste frustaties bij mensen die hun koi willen verkopen. Afhankelijk van de reacties wil ik bekijken of dit onderdeel wenselijk is of niet.

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Mark

555


Johan D

555


Peter De Clercq

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml