Woensdag 21 juli

Woensdag 21 juli

Op 21 juli 1831 legde Leopold I, de eerste Koning der Belgen, de eed af op de Belgische grondwet. Deze dag geldt sedertdien als nationale feestdag.

Ter ere van de nationale feestdag en ook ter ere van mijn 8ste kleinkind, zal Interkoi speciaal geopend zijn van 10.00 tot 13.00 uur om zich te richten op de verkoop van de koi die zaterdag allemaal gepresenteerd werden via de filmpjes.

Voor veel mensen misschien een speciale mogelijkheid om ook op deze dag eventueel een selectie te maken van koi voor hun nieuwe vijver of nieuwe vijver in aanbouw. Er zijn de laatste tijd redelijk wat klanten geweest die koi willen aankopen voor een vernieuwde of nieuwe vijver.

Soms is deze nog niet in orde en willen ze de koi pas in september of oktober overzetten als de vijver wat ingedraaid is. Voor die mensen open ik de optie om de koi gratis tot medio oktober te laten zitten zodat ze hun werken verder kunnen uitvoeren. De ophaling kan dan gebeuren in samenspraak.

Tevens wens ik mee te werken aan de prijsvorming van de koi. Met andere woorden zullen de koi in prijs verlaagd aangeboden worden om zoveel mogelijk koi een goede thuis te geven en natuurlijk om de jaarlijkse selectie te verminderen zodat nieuwe aankopen weer hun plaats kunnen innemen.

Bij aankopen van meerdere koi zal er op basis van overeenkomst een mooie deal worden aangeboden. De overgebleven koi zijn nog meer dan goed, en voor beginnende koiliefhebbers is dit een uitgelezen kans om spijkers met koppen te slaan, en hun droomwensen waar te maken.

Je kan de aangeboden koi allemaal zien op het filmpje dat ik zaterdag met Ben gemaakt heb. De meesten zijn 2 jaar jong, enkele uitzonderingen daargelaten en het grote voordeel is dat alle koi reeds winterhard gemaakt werden, ideaal om mee te starten.

Ik toon nog even het overzichtsfilmpje van vijver 1 van de aanwezige koi en vijver 2 van de aanwezige koi. Wil je een mogelijke jumbo of een duurdere uitvoering, dan moet je je niet inhouden, want die zijn ook zeker aanwezig.

Je bent dus woensdag 21 juli welkom vanaf 10 uur !

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johan D

555


Huub

555


Rudy

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml