Aandacht voor de Grendel  koi

Aandacht voor de Grendel koi

Dat Michael zich graag bezighoudt  met tosai is algemeen geweten. Dat hij ook heel goede resultaten boekt met zijn tosai in de opgroei is ook geweten. Dit keer heeft hij zich laten verleiden door sanke en tancho van Sakai FF.

Het is puzzelen en zich ergeren op de online veilingen om koi te  pakken te krijgen, maar als je genoeg tijd en geduld hebt, lukt het wel. Hij heeft toegeslagen en vooral sanke en tancho aangekocht, 30 in totaal.

Deze zijn voorlopig allemaal tijdelijk te bekijken onder de nieuwste koi aanwinsten. Wat vooral belangrijk is dat ze vooral prijstechnisch voordelig aangeboden worden. Dit komt door een verstandige selectie te maken op de veiling en zich niet mee te laten slepen door de massa. De tosai zijn vooral uit de oyakoi Emerald en Second love. Dat zijn in ieder geval namen die klinken. 

Maar Michael vestigt niet alleen zijn aandacht op tosai. Ook echt waardevolle jumbo heeft hij in zijn voorraad. Een korte video laat je jonge jumbo koi zien van 70 tot 90 cm. 

Het is altijd een open vraag natuurlijk om de koi op te halen in Duitsland. Men is niet meer zo snel geneigd om grote afstanden af te leggen. Maar voor alles is een oplossing. Als je koi wenst aan te kopen bij Michael dan kan je misschien met hem afspreken om deze mee te brengen naar Arendonk waar je ze dan kan ophalen.

Dit kan altijd indien men een bepaalde dag afspreekt dat de koi moeten opgehaald worden. Op dit ogenblik zijn er al meerdere tosai bij hem aangekocht die moeten opgehaald worden. Heb jij ook de wens om één van deze tosai aan te kopen en te laten leveren in april ? Neem dan contact met Michael op en maak goede afspraken

Ook vandaag moet ik nog enkele koi in de gaten houden voor klanten die graag gebruik maken van het aanbod van Sakai FF om de koi gratis azukari te laten;  Altijd een spannende onderneming.

Als de prijs menselijk is, en de tosai bevalt je, dan is het altijd de moeite om dit ook eens te proberen. Laat je echter niet meeslepen met de biedingen. Indien je toch mee wil bieden geef ons het nummer van de  koi door en het maximum bedrag dat we mogen bieden en we volgen het op.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Peter VDB

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml