De kans van je leven

De kans van je leven

De voorraad beperken voor nieuwe aankopen, dat is het doel van deze actie. Niet altijd de meest plezierige actie, maar het maakt onderdeel uit van het dealerschap. Voor koiliefhebbers die graag kolossen in hun vijvers hebben rondzwemmen. Dit is hun kans.

Bekijk deze 92 cm karashigoi van Takigawa eventjes goed. Laat de leeftijd geen probleem zijn voor deze uitermate grote jumbo. Het is trouwens geweten dat koi van Takigawa op een natuurlijke wijze grootgebracht worden, dus ook heel oud kunnen worden, en dat is een statement.

Of wat te denken van deze 71 cm beni karashigoi van Maruhide. Ik kan je garanderen dat ze live nog veel indrukwekkender zijn dan op de foto of op de video, maar dan zul je eventjes een afspraak moeten maken in Ameide.

Een 75 cm grote tancho sanke van Hirasawa kan indrukwekkend zijn, geloof me. De tancho bol benadert de perfectie en het patroon is meer dan geruststellend om een waardige aanwinst in je vijver te zijn. Laat je de  kans niet ontnemen.

Tenslotte een kanjer van een Gin Kabuto van Kibi. Met haar 92 cm een ware jumbo voor een dankbare prijs. We kunnen niet alles houden. Wie eerst van deze gelegenheid gebruik maakt is de winnaar.

Je zult  je afvragen waarom deze koi zo goedkoop worden aangeboden. Het antwoord is heel eenvoudig. We moeten plaats maken voor nieuwe aankopen en daarom moeten we af en toe met de groffe borstel erdoor zoals ze zeggen. Slecht voor de commerce, goed voor de koiliefhebbers die graag grote koi in hun bezit krijgen.

We geven je nog een extra hint mee: ga gewoon even naar Ameide om de koi te bekijken, het is een heel ander verhaal dat je zeker zal overtuigen. Wel moeten we het recht van de eerste toepassen, met andere woorden, degene die als eerste contact opneemt, krijgt ook de voorkeur om de koop te beslechten.

***********************************************************

Michael heeft zich niet laten kisten op de veiling van Sakai FF. Betreurenswaardig hoe duur de Sakai FF koi zijn waren zijn woorden, maar toch heeft hij 10 tosai op de kop kunnen tikken.

10 sanke van de Emerald bloodline zijn het geworden. Tosai van 18-20 cm die in Duitsland zullen blijven tot april 2024. De prijs is bijzonder schappelijk gehouden in mijn ogen, maar als je één van deze sanke wil aankopen, dan zul je met hem contact moeten opnemen. Dat kan via één van deze kanalen.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml