Bezoek Rob Heijmans

Bezoek Rob Heijmans

De koi zijn alweer 6 dagen bij Interkoi Ameide en zwemmen naar alle tevredenheid. Ze eten goed en de tempratuur zit alweer op 21 graden.

André de grootBij binnenkomst was er al opgemerkt dat de shiro utsuri zijn eerste straal van de rugvin een breukje had opgelopen, wat uiteraard gefikst moest worden. Afgelopen vrijdag direct contact gezocht met Rob Heijmans en Rob had nog een gaatje op woensdag. Het zou einde van de middag worden, maar weet door het drukke schema dat het wel eens wat later kon worden, 20,30 uur kwam Rob aan.

Ik had alles al klaar staan dus we konden na de koffie gelijk aan de gang. De shiro in de bowl met verdoving zodat we de vin konden hechten. Na enig overleg hadden we 2 extra handen nodig dus mijn dochter erbij om even te assisteren. We hebben een spalkje gemaakt van een transport zak waar we de koi in doen voor transport, en met 2 hechtingen zat het weer netjes aan elkaar. Uiteraard het stukje plastic goed ontsmetten zodat dit geen problemen kan geven.

Nu de koi onder verdoving was hebben we gelijk een kieuwstaal genomen zodat we gelijk een monster hebben voor de khv test. Aankomend weekend zal ik de andere monsters voor de khv testen afnemen zodat dit ook weer is gedaan. Onze samenwerking in de loop der jaren werpt zijn vruchten af en we begrijpen elkaar goed waardoor de handelingen met de koi altijd soepel en vlot verlopen.

Ik kan niet anders zeggen dat de shiro utsuri 2401011 een dijk van een koi is. Vermits de koi nog in mijn bezit is zal ik haar zeker mee gaan nemen naar de koi show. De BKS zal nog te vroeg zijn maar Oldenzaal is mogelijk en wie weet behaald ze daar een mooie prijs. 

Ik ben blij dat dit weer achter de rug is en op naar herstel voor ons kanon van een shiro. Ik wil nog wel een kleine promotie doen voor een andere shiro van Omosako. Dit is ook een goede koi en ook bijzonder geschikt voor eender welke show. Deze shiro 2310006 is ook nog beschikbaar en ik kan jullie vertellen dat de koi in de bowl je zal verbazen. Momenteel sansai met een lengte van 65cm.

Dit weekend is de zuidelijke kwekers veiling. Als jullie interesse hebben kan je me benaderen voor de voorwaarden, ik kan jullie verklappen dat er goede koi tussen zitten. Neem alvast een kijkje onder deze link.

Dit weekend is Interkoi Ameide geopend:
vrijdag van 15.00-20.00 uur.
Zaterdag van 10.00-14.00 uur.

Dit is oorlopig het laatste weekend dat we geopend zijn doordat ik de komende 2 weekenden in het buiteland zit voor mijn andere onderneming. Vanaf 18 maart ben ik weer beschikbaar. Dus kom maar af !

 

Meer afbeeldingen

Bezoek Rob Heijmans: afbeelding 1
Bezoek Rob Heijmans: afbeelding 2
Bezoek Rob Heijmans: afbeelding 3
Bezoek Rob Heijmans: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

Mooi gehecht dat komt helemaal goed met deze Shiro


Eric

Mooi nieuwsitem en idd 2 prachtige shiro,s  en lekker vroeg ha ha 👏👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml