Blauw-geel

Blauw-geel

Gisteren even de tijd genomen om wat bloemetjes aan te kopen voor  het voorjaar. Het fleurt de boel wat op natuurlijk, en het was tevens een mooie gelegenheid om de kleinkinderen wat bezig te houden. Spelen in de bossen zoals vroeger is er helaas bijna niet meer bij. 

Normaal zal ik altijd rode bloemen aankopen, het is namelijk mijn lievelingskleur, maar nu heb ik bewust een blauw geel accent gelegd in mijn keuze. Je begrijpt uiteraard waarom. Het zal niet veel aarde aan de dijk werpen, maar een stil protest kan nooit geen kwaad.

Ik heb er 2 kleinkinderen bij betrokken en die vonden het best plezierig om bloemen te planten, zoals je kan zien in het filmpje dat ik gemaakt heb. Eigenwijs zijn ze ook en die  kleinste is niet van de poes, die geeft niet af als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet. 

Op het einde zie je ook de verandering in het gedrag van de koi. Het weer doet zijn werk en je ziet de gretigheid van de koi bij het verorberen van hun voer. Ik heb het gevoel dat er plezierige tijden beginnen aan te komen.

De eerste meldingen zijn ondertussen ook al binnen voor het ophalen van de koi. Het is altijd een dankbare tijd als deze periode is aangebroken. Ik verzoek dan ook aan de eigenaars om zich klaar te maken om alle koi die er nog zijn op te halen. 

Ik heb gisteren ook de tijd genomen om een aantal koi te fotograferen en te filmen. Ik ben blij dat alles er gezond bij zwemt en zal in de loop van de volgende weken systematisch nog meer overblijvende koi te filmen.

Ik hoop dat ik veel koikichi kan blijmaken met de laatste koi die er nog overblijven. Maar de aankopen zijn zeker nog niet voorbij. Volg vooral Interkoi Ameide en alle andere collega's op want hun assortiment is bijzonder hoogwaardig.

Je kan nu ook eenvoudig het aanbod van iedere collega afzonderlijk selecteren, en met wat verstandig nadenken kan je zelfs makkelijk per soort en per collega zoeken naar je gewenste koi. Het vereist wat handigheid, maar het is eigenlijk simpel.

 

Meer afbeeldingen

Blauw-geel: afbeelding 1
Blauw-geel: afbeelding 2
Blauw-geel: afbeelding 3
Blauw-geel: afbeelding 4
Blauw-geel: afbeelding 5
Blauw-geel: afbeelding 6
Blauw-geel: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

Ik vind rood ook het mooist in de tuin of het nu om rozen graniums dalia,s of rhodododendron gaat het liefst rood .
En wat bloemetjes en kleur vrolijkt alles weer lekker op .


Phil

Ja je moet mij niets vertellen , ik maak dit hier ook mee , dit gedrag van de small kids😳😜🤭🤣


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml