De allerlaatste poging

De allerlaatste poging

Ik ga het nog een allerlaatste maal proberen, maar dan is het definitief gedaan, want volgende week zaterdag komen ze de overige koi allemaal ophalen. Ik word er zelf vervelend van om het in den treure te moeten herhalen, maar laat het ons het noodlot noemen.

Er zijn er nog en 22 over van de 200, dat is maar 10%, eigenlijk niet zoveel, maar ik moet plaats ruimen tegen het einde van het jaar. Er moet een leger koi binnnkomen en de plaatsen zijn niet onbeperkt. Ondertussen ben ik ook met grote werken bezig, zodoende een drukke week voor de boeg.

Dus voor de laatste keer: wie nog een karashigoi wil aankopen, zou dit deze week moeten doen, anders is het te laat. Ik heb beloofd om de prijzen heel diplomatisch te houden, maar op een bepaald ogenblik moet het ook ophouden.

Volgende week zaterdag worden ze dan sowieso opgehaald, de afspraak is gemaakt. Ze zullen alle overblijvende koi meenemen. Het is het nadeel van het koihouden, je blijft altijd met een aantal koi zitten die niet verkocht geraken. Het probleem is natuurlijk dat je ze niet kan opbergen, je moet plaats hebben om ze te bewaren. Hier nog een laatste filmpje met een willekeurig voorbeeld van de karashi. 

Maar ze gaan naar een goede plaats, dat is nu al afgesproken. Langs de ene kant zie ik ze niet graag vertrekken, want het zijn bijzonder vriendelijke koi die de vergelijking met het karakter van chagoi zeker aankunnen. Wat ik wel raar vind is dat ik veel vragen krijg over deze koi, terwijl alles al 100 keer is uitgelegd via de website. Kijken de mensen dan nog alleen op facebook waar gewoonlijk geen informatie staat, en als er staat nog dikwijls info dat je zou moeten wantrouwen. Rare maatschappij hoor !

Ondertussen ben ik aan de voorlaatste serie bezig van het presenteren van de tosai. Morgen zijn het de laatste exemplaren. Hieronder vind je de laatste 2 filmpjes van de tosai.

Een gecombineerde set tosai deel 1
Een gecombineerde set tosai deel 2

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml