De euregio koishow

De euregio koishow

Nog even eraan herinneren dat dit weekend de Euregio koishow plaatsvind in Oldenzaal, een koishow die ik altijd een warm hart heb toegedragen, maar door familiale omstandigheden dit jaar niet mee kan doen. 

Toch wil ik de show nog even in het zonnetje zetten, net zoals ik ieder jaar doe, en mensen die de show nog nooit gezien hebben....er naartoe gaan is de boodschap, het is een geweldige show, goed georganiseerd en in een betoverend landschap.

Ik laat nog even een video zien die in 2018 werd gemaakt en die je laat kennismaken met de Euregio koishow. Neem je fiets mee en maak een fietstocht in deze heerlijke streek, je zal het je niet beklagen.

Er zullen ook koi van Interkoi meedoen, dat weet ik nu al zeker, want zo dadelijk komen ze een koi ophalen die mee zal dingen naar één van de prijzen. Het is mijn lievelings kohaku die aangekocht werd en de kleuren van Interkoi zal verdedigen. Hopelijk met goed resultaat, maar ze komt in een zware klasse terecht. Het is trouwens geen ze, maar een hij. 

Kwalitatief bijzonder goed met een prachtig sandan patroon, sneeuwwit shiroji en met een geweldige uitstraling. Ik ben blij dat ik toch op deze manier vertegenwoordigt ben, en hoop natuurlijk op een goed resultaat. Zo dadelijk om 8 uur  komen ze de kohaku al ophalen. Ik zal er nog maar geen video of foto van tonen, dat lijkt me het beste.

Waar ik wel een video en foto van wil tonen is deze kohaku van Momotaro, ook man, die als nr. 157 in de veiling van dit weekend wordt getoond. Deze 70 cm kohaku van Momotaro staat bovenaan de lijst van de veilingkoi met een zeer schappelijk openingsbod.

kohaku

Michael heeft me gevraagd om deze nog eventjes in het zonnetje te zetten om bepaalde mensen te activeren. Zoals reeds gezegd worden de koi die nu aangeboden worden op de veilingsite bij aankoop geleverd op een vooraf bepaalde datum in july. Bekijk het aanbod van deze week.

Enkel de laatste kohaku is een kohaku die in Arendonk rondzwemt. Het is een kohaku van Matsue, ook 70 cm  en kijkt je met haar rode oogjes lieflijk aan. Er zijn mensen die van rode oogjes houden, dus wees er als de kippen bij als je hier interesse voor hebt. 

Tenslotte wil ik nog even de koi presenteren van nummerke 9 tot en met nummerke 14 van de mogelijke azukari reeks die op dit ogenblik in vijver 5 hun rondjes zwemmen. Ze behoren tot de onderhandelingsfase, met andere woorden, als er een koi tussenzit die je zou interesseren, Geef dan even je bod door, zodat ik dat kan bekijken. 

Tosai reeks 9-14, bekijk het filmpje - waag je kans

azukari reeks

 

 

Meer afbeeldingen

De euregio koishow: afbeelding 1
De euregio koishow: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml