" /> " />
Ready to go

Ready to go

Iedere dag worden er wel koi opgehaald, het is "een levendig jaar" om het zo maar eens te zeggen. Gisteren was het de beurt aan een tosai van Sakai Co die door Jef werd aangekocht tijdens de laatste veiling.

En hij zag dat het goed was ! Een kohaku met toch wel flink wat lengte voor een tosai. Deze week komen er geen Sakai Co tosai in het veiling aanbod, maar zijn de pijlen gericht op een aantal serieuze koi van Interkoi Germany. Je kan ze al bekijken, maar bieden gaat pas in vanaf zaterdagmorgen 6 uur. Neem ondertussen een kijkje. 

Ja, ik kan er ook niets aan doen dat ik zo hard moet promoten om koi te verkopen. Het zijn geen makkelijke tijden en iedere verkoop is meegenomen. Daarom dat ik ook weer de volgende serie presenteer van de onderhandelingsfase.

serie 5-9

Niet dat het gisteren veel nut heeft gehad,  want ik heb geen enkele reactie ontvangen. Maar we laten de moed niet zakken. Hier het filmpje met de koi 5 tot en  met 9. Toch wel een interessante aanbieding en de koi zullen zo dadelijk ook van het toneel verdwijnen.

Ondertussen ben ik aan een grote oppoetsbeurt bezig. Ik ben vooral te werk gegaan met een stofzuiger om de bodem van de vijvers zuiver te maken. En vandaag ga ik wat nieuwe veranderingen aanbrengen. Impulsief als ik ben, kwam het plotseling op en ga ik het verder afwerken vandaag.

 

Meer afbeeldingen

Ready to go: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml