De laatste dag van de veiling

De laatste dag van de veiling

Het is me tussen door toch gelukt om nog een aantal koi aan te kopen die me bevallen. Ik heb voornamelijk gekozen voor zuiverheid, patroon; huidkwaliteit en uitstraling van de koi in het algemeen.

Vandaag is het de laatste dag van de veiling van Momotaro. Ik kan niet echt meedingen om koi aan te kopen, vandaag zijn we in Rhodos. Rhodos is het op drie na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos. Het is een van de meest oostelijke eilanden die tot Griekenland behoren, strategisch gelegen op slechts een paar kilometer ten zuiden van het Turkse vasteland. Het eiland beslaat 1398 km².

Ik ga wel proberen om er een paar aan te stippen en er een bod op te doen. Hopelijk voldoet het bod, en anders heb ik tegenslag. Na de veiling die op dit ogenblik bezig is, ga ik een nieuwe taktiek proberen toe te passen op de veiling om meer mensen proberen te activeren.

Ik heb dit jaar bewust een 200 tal jumbo tosai aangekocht van meer dan behoorlijke kwaliteit. Deze hebben normaal een verkoopwaarde van 500 tot 1250 euro, afhankelijk van het moment natuurlijk. Wanneer deze veiling voorbij is, ga ik deze per 5 of per 10, dat weet ik nog niet aanbieden vanaf 100 euro per stuk, met een opbouw van 10 euro.

Ik loop hiermee een geweldig groot risico daar ben ik mij terdege van bewust, maar om de mensen te stimuleren en het leven in de brouwerij te houden moeten we toch nieuwe strategiën ontwikkelen. Als het de eerste veilingen niet lukt, kan ik nog altijd het verlies slikken en een andere strategie proberen te ontwikkelen. Het zijn in ieder geval super goede koi met behoorlijke potentie voor de toekomst.

Polleke en ik hebben juist voor mijn vakantie al een groot aantal koi gefotografeerd en gefilmd. Na mijn vakantie is het weer werkendag en zullen we de overige fotograferen en filmen. De nieuwe aanwinsten van gisteren zijn trouwens een lust voor het oog en prijstechnisch zeker en vast een haalbare kaart.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml