6 Stuks tot hiertoe

6 Stuks tot hiertoe

Er wordt geboden op de veiling van Interkoi, maar nog niet zoals ik het graag zou hebben. Ik denk dat het een moeilijke evolutie zal zijn om een Europese veilingsite dezelfde positieve impact te laten hebben als de Japanse online veilingen, maar we geven het niet op. 

Het probleem dat zich schetst is dat de koi er veel goedkoper dan de gangbare prijs wordt aangeboden, maar dat er gewoonlijk maar één bod op komt, waardoor de verkoopprijs in principe te laag is om een verstandige koop te te kunnen realiseren.

Hier moeten we proberen iets aan te doen, maar om goede koi vanaf 100 euro aan te bieden die een waarde hebben van 2000 euro en dan met slechts 1 bod te verkopen is een gevaarlijke zaak. Ik ben wel blij dat er al 6 koi in aanmerking komen om als verkocht te worden geboekt.

Wel hoop ik dat er nog hogere biedingen op komen en dat er nog wat meer koi verkocht kunnen worden, maar misschien wachten er nog vele kapers op de kust om tot het laatste moment te bieden...wie weet ! 

Wel ga ik er vandaag een paar koi tussenuit halen om de appetijt proberen wat op te wekken. Hierdoor wordt de angst om een koi niet te kunnen kopen misschien aangewakkerd. Of deze koi dan in het aanbod terugkomen of niet, dat weet ik nog niet. Wil je een koi niet missen dan weet je wat je moet doen.

Ondertussen is het wereldbekende event van Narita aan de gang met als titel: "Jumbo Tosai Azukari Project 2023 Spring." Lees goed de voorwaarden en de mogelijkheden die aangeboden worden door Ryuki, ik zal ze hieronder even weergeven.

1.Guarantee on Death until End of this year 2023 If Koi was dead We refund 100%
2.Female Guarantee (If we put Female100%) If Koi was Male We refund 100%
3.Free Azukari until End of this year 2023. Please join and Enjoy our Event.

Eerst en vooral, dit zijn vaste prijzen, en het systeem is via het lucky draw systeem. Je kan je dus inschrijven voor een koi, maar dan is het nog niet zeker dat je de koi hebt. Afhankelijk van het aantal kandidaten zal de winnaar gestrokken worden via strootje trek. Bekijk een filmpje hier van het lucky draw systeem.

Lees ook alle voorwaarden die op de foto zijn ingevuld. Wil je een koi uit deze topselectie van gerenommeerde kwekers, ga dan naar deze site waar je alle info kan vinden. Wil je ook meedoen, contacteer me dan op tijd aub. Ik ben momenteel niet altijd online, maar zal dagelijks alles opvolgen. 

Op verzoek geef ik een overzicht van de definitieve verkoopprijs met alle mogelijke kosten inbegrepen en door middel van een uiterst duidelijke excelfile. Vermits je de koi azukari kan laten, begrijp je ook dat je een nisai koopt en geen tosai. Dat moet je natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Daarnaast zijn we aan de 2de dag van de veiling van Momotaro aanbeland. In dit geval is het bieden geblazen, en wil je een bod uitbrengen, dan kan je me contacteren. Ook hier zal ik zoveel mogelijk informatie doorgeven waardoor je een eventuele totaalprijs kan opvragen. In dit geval is er enkel azukari mogelijk vanaf een aankoop van 500 000 yen ex kosten. 

Internet is hier geen evident gegeven, en ik kan niet altijd onmiddellijk antwoorden zoals ik normaal altijd probeer te doen. Neem het me niet kwalijk, ik zal proberen regelmatig alles na te zien en een gepast antwoord te geven. 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml