The Story of this Showa

The Story of this Showa

De vraag was: Johan zoek nog een goede grote Showa

Op de laatste veiling van 2022 ver in december bood Momotaro enkele goede Showa aan, en mijn oog viel op deze traditionele Showa wetende dat ik enkele hobbyisten had die zoiets zochten. Maar als ze al sansai zijn en ruim over de 65 met deze kwaliteit beni en sumi dan weet je dat het verdomd moeilijk zal worden.

Momotaro heeft steeds meer zijn focus op Kohaku en kweekt minder Showa maar deze mag er wezen, brede bouw, goed beni wat ik toch vaker mis bij de showa en het glanzende sumi is goed verdeeld over de koi. De basis misschien wel het allerbelangrijkste is spier wit en zie een goede huidkwaliteit.

Bekijk het filmpje van de Showa bij aankoop en vertrek afgelopen zaterdag ze groeiden nog een paar centimeter met nu 68 cm zal ze komende seizoen al over de 70 cm gaan en ergens in juli haar derde verjaardag gaan vieren. 

We zullen haar hier missen maar kreeg ondertussen een kort filmpje dat ze goed aangekomen was en kennis aan het maken was met haar nieuwe vrienden. Interkoi Groep feliciteert deze hobbyist met zijn nieuwe aanwinst en hopelijk zien we haar in de toekomst nog is terug.

Deze Showa komt uit de Mako bloedlijn.

Komende week zullen er nog enkele grote Kohaku en Sanke opgehaald worden en de twee nisai Sanke van laatste transport namelijk SA-V232-0230 en SA-V23-0270 naar buiten gaan want daar is afgelopen weken wat ruimte vrij gekomen. Zie buiten vijver 5 mei 2023.

Link naar de Sanke:

Sanke-SA-V23-0230

Sanke SA-V23-0270 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml