Verrassende gebeurtenissen

Verrassende gebeurtenissen

Er zijn van die ogenblikken dat het koileven je weer toelacht. Enkele dagen geleden schreef  ik een nieuwsitem over de kujaku die op verzoek in optie werd gezet voor langere tijd, maar die vlak voor mijn vakantie nog werd opgehaald;.

Wie het zich niet herinnert kan altijd nog een kijkje nemen in het betreffende nieuwsitem. Ik had het niet verwacht, maar ik was bijzonder gecharmeerd van de ontmoeting met Piet. Door zijn ziekte waren er wat beperkingen om de kujaku op te komen halen, bleef de optie lang staan, maar achteraf was ik blij dat ik dat gedaan had.

Het is een plezier om in deze toch wel moeilijke tijd nieuwe klanten te ontmoeten. En als het dan goed klikt bij de eerste ontmoeting dan is de eerste steen gelegd  om een band te smeden. Ik vraag aan nieuwe klanten altijd informatie over hun vijver, en hier moest ik toch wel even slikken, want zijn vijver was maar liefst 85 kuub. Geen gewone vijver dus.

Natuurlijk moest ik toch even vragen of Piet foto's wou opsturen, want niet iedereen vind het evident om dit te doen. Ik was dan ook bijzonder blij dat het absoluut geen probleem was, en nadat ik gevraagd had om deze foto's te publiceren, kan ik dan ook deze fraaie foto's laten zien.

Ik denk niet dat hier veel woorden voor nodig zijn om het uit te leggen, de beelden spreken voor zich. Op de koop toe kreeg ik er nog een panoramafoto bij, die ik graag even hieronder plaats. Over genieten gesproken...dat kan inet anders met een vijver en omgeving zoals deze.

vijver van piet

Het is een genoegen om deze foto's te presenteren en als toemaatje kreeg ik er nog een kort filmpje bij. In stilte heb ik natuurlijk nog een kleine hoop dat er nog een vraag zou gesteld worden, maar ik begin zelf nooit graag om iets te presenteren.

Het enige wat ik kan doen is een hint geven en verwijzen naar een tweetal koi die hier een prachtig leven zouden kunnen slijten. 2 Bekende koi die al van een bepaalde leeftijd zijn, maar zeker en vast nog meer dan enkele jaren zouden kunnen genieten van datgene wat ze nodig  hebben. Stille hoop doet soms wonderen.

In ieder geval, al heel erg bedankt voor deze unieke foto's, de Kujaku zal hiet zijn ding wel kunnen doen.

 

Meer afbeeldingen

Verrassende gebeurtenissen: afbeelding 1
Verrassende gebeurtenissen: afbeelding 2
Verrassende gebeurtenissen: afbeelding 3
Verrassende gebeurtenissen: afbeelding 4
Verrassende gebeurtenissen: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Etienne

555


Matthijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml