Update van Jan

Update van Jan

Een tijdje geleden kreeg ik nog een update binnen van Jan. Een mooiere gelegenheid om deze nu te tonen is er niet. Ik kreeg er volgende informatie bij.

"Goedemorgen Luc,

Hoe gaat het ermee? Hier alles goed. Onlangs heb ik twee vissen welke ik bij jou heb gekocht overgeplaatst naar de vijver. Hierbij een paar foto's

De sanke is als tosai gekocht in oktober 2021 volgens mij en had nummer 2233. Het is een mannetje en inmiddels 65 cm. De Tancho sanke heb ik vorig voorjaar bij je gekocht zij meet inmiddels 68 cm.

De vissen hebben de hele, tijd binnen gezeten vandaar dat het beni en sumi niet optimaal is."

***********************************************

Tja Jan, de codenummers zijn nu éénmaal belangrijk om de juiste informatie van de koi te vinden. Het vergt wat zoektijd, maar het werd redelijk snel gevonden. Ik zal eerst en vooral de juiste codenummers geven en een link naar de aankoop van de koi. Het oudste filmpje dateert van 24 november 2018 en sanke met code 2211023 zie je hier als tosai.

Ondertussen is de sanke 56 maanden volgens mijn gegevens, en hier zie je ze tijdens het overzetten. Het beni is inderdaad vermindert, en of het goed terugkomt is nog maar de vraag. Misschien toch even het eten met kleurvloer versterken. Het zou mooi zijn om de binnen een jaar dan nog eens terug te zien.

De tancho sanke heeft codenummer TA-V20-1284 en zou ik moeten aangekocht hebben in december 2020. Met andere woorden is ze nu 44 maanden jong en hier zie je ze bij aankoop. Het blijft een mooie tancho showa en 68 cm is een verdienstelijke maat. Dit is het filmpje dat jij gemaakt hebt.

Bedankt om de info door te sturen, altijd mooi om aan de mensen te laten zien. Mijn complimenten trouwens nog van de prachtige tuin en vijver, hier moet je wel ontzettend van genieten !

 

Meer afbeeldingen

Update van Jan: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml