Wat een mooi filmpje

Wat een mooi filmpje

Het lijkt wel of alle informatie nu samen binnenkomt. Ik kan niet laten om het niet te verwerken, dus zal ik het toch maar in het nieuwsitem tijdens mijn vakantie verwerken. Dan blijft de website toch actief. 

Van Iwein kreeg ik dit prachtig onderwaterfilmpje aan. Hij kocht een tijd geleden een shiro utsuri van Omosako en een ginrin orenji karashigoi van Momotaro aan. Mooi om de evolutie te kunnen volgen, het zijn koi die je in ieder geval niet teleurstellen. Toch mooi om af en toe een onderwaterfilmpje te zien.

Dat brengt me op het idee om mensen uit te nodigen die een onderwaterfilmpje kunnen maken. Normaal niet zo moeilijk met een gopro. Als ik voldoende filmpjes binnen heb zal ik er een wedstrijd van organiseren waarop men kan stemmen zodat het mooiste filmpje kan bekroond worden. 

Als je een wedstrijd organiseert moet er ook een prijs bijzijn natuurlijk. Wat zou je denken van een zak probites summer van 9 kg ? Dat heeft toch een waarde van ± 135 euro ? Dus wie een onderwaterfilmpje kan maken en me dat wil doorsturen....doe je best. Mijn voorwaarde is wel dat ik minimum 10 filmpjes krijg doorgestuurd ! Dit filmpje is het eerste.

Mooi is het om de shiro te zien die langzaam zijn wenware ontwikkelt, een bijzonder positieve evolutie die ieder graag wil zien. Fijn om dit te mogen publiceren. Ondertussen wordt er toch geboden op de koi van de veiling. Ik laat nog even een filmpje zien van de vijver met deze koi.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml