De langzame ontmanteling

De langzame ontmanteling

De eerste stappen zijn gezet om het opruimen van de vijvers in gang te zetten nadat alle koi verkocht zijn. Het zal nog een hels werkje worden, maar  ik  neem er de tijd voor.

Het hekwerkt dat bijna 20 jaar dienst gedaan heeft rond de vijvers is reeds verkocht en opgehaald. Gisteren heeft Johnny ook al 3 kappen die verkocht werden meegenomen om na te zien en bij de klanten nadien af te leveren.

overkappingDe vierde overkapping is aan de zijlijn gezet, die zal later opgehaald worden om naar de  koper gebracht te worden. Daarna heb ik de tijd genomen om de randen van de vijvers met de hogedrukreiniger zuiver te maken

Het is onvoorstelbaar hoeveel algengroei er tijdens de winter toch is bijgekomen op de randen van de vijver. De eerste fase is daarmee ingezet, terwijl ik nog graag de laatste overkapping wil verkopen. Het zou zonde zijn moest ik hier geen koper voor zou vinden, want dan moet ik ze opslaan, en dat doe ik niet zo graag.

De volgende fase is nog niet definitief, maar als alle koi zijn opgehaald, zal ik alle overblijvende koi naar de eerste vijvers brengen en vermoedelijk beginnen met de afbraak van de 2 grote 40 kuubs vijvers nummer 4 en 5, bij allen welbekend. Ik denk er nog over na hoe ik dat ga doen.

Afhankelijk van de verkoop van de overblijvende koi moet ik dan gaan beslissen of ik de 3 vijvers vooraan volgend jaar al kan afbreken of niet. Indien er niet teveel koi overblijven kan ik deze naar binnen brengen, want of ik de binnenvijvers afbreek of niet is nog een open vraag.

Een langzame ontmanteling is dus in gang gezet. Ondertussen hoop ik wel dat ik nog klanten kan ontvangen, want er is nog voldoende goed materiaal aanwezig om veel mensen een plezier te doen.

Ondertussen nog wat aandacht voor de lopende veiling: https://auction.interkoi.eu/
Ik krjig zojuist ook nog de factuur aan voor de bestelling van de saki hikari. Ik veronderstel dat dit volgende week zal geleverd worden.  Ik hou jullie op de hoogte als het binnen is, zodat dit ook kan afgewerkt worden.

veiling interkoi

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

Zullen de twee top vijvers gaan missen in Arendonk


Jack

Moet toch een onwerkelijke belevenis voor je zijn Luc !
En dan de grote 40 kuubs vijver gaan afbreken........


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml