De volgende serie

De volgende serie

Ik zal de volgende dagen langzamerhand ook de volgende filmpjes tonen van de koi die zijn aangekomen. Ik hoop dat jullie begrijpen dat de koi pas uit de zak komen na een lange en vermoedelijk ook zware reis.

De ene zal er beter tegen kunnen dan de andere, maar ze zijn volop aan het bekomen ondertussen. De ogata koi hadden het het moeilijkst, maar die komen ook van een heel eind verder en moeten minstens 5 uur langer op transport.

Laat ons beginnen met de enorme mango van Sakai FF van 77 cm. Een geweldenaar dat kan je zo zien. Ze is ondertussen naar Duitsland vertrokken en bij interesse moet je contact opnemen met Michael.

Dat geld ook voor de 2 volgende koi die hun reis samen hebben gemaakt. De tancho kohaku en de ginrin kohaku van Momotaro. Ze lijken wat gestresseerd, wat zeker niet abnormaal is, maar ze zijn ondertussen ook vertrokken naar Duitsland.

Een plezier om naar te kijken is deze kohaku van Taniguchi. Ik kon hem eerst niet goed thuiswijzen, maar uiteindelijk zag ik welke kohaku het was. Deze is verkocht en de eigenaars mogen blij zijn.

De volgende bowl is de showa van Maruhide en de 10 showa van Sekiguchi die samen aankwamen. Deze kocht ik aan via Narita en ofschoon de Sekiguchi showa wel echt mooi zijn, was ik toch verbaasd over de groei van deze tosai.

Een beetje tegenvallend zou ik zeggen, en een blaam op de naam van Narita. Ik had er veel meer van verwacht, maar hoop dat ze in de loop van het volgend jaar hun best zullen doen om wat meer lengte te maken.

De volgende koi is een showa van Dainichi die ondertussen ook naar Duitsland is vertrokken. Voor alle koi die naar Duitsland zijn vertrokken kan je het beste contact opnemen met Michael, zijn gegevens kan je hier vinden.

Ik kreeg ook 2 fimpjes aan van André. Dit zijn de koi die  hij aangekocht heeft via Odakan. Je kan alle informatie terugvinden op de website, en voor meer informatie kan je het beste contact opnemen met André zelf.

Video 1 - Showa van Odakan

Video 2 - Showa van Odakan

Tenslotte nog een laatste filmpje van de 78 cm grote yamabuki die gisteren van eigenaar veranderde. Morgen zet ik de volgende reeks klaar. Dan wil ik nog meedelen dat ik vandaag aanwezig zal zijn van 11.00 tot 14.00 uur. 

 

 

Laat Een Reactie Achter

12 reacties

Quenten fuit

555


Peter VDB

555


Jack

555

interkoi

555


Matthijs

555


wiechert

555

Eric

555


interkoi

555

Eric

555


Johan van Rijswijk

555


Huub

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml