Een aantal tosai uit vijver 9

Een aantal tosai uit vijver 9

Even wat tosai bekijken en filmen was de opdracht gisteren. Ik heb een tijdje geleden een aantal tosai in de kleinere vijver gezet. Het is een selectie die ik gemaakt had omdat ik vond dat er enkele interessante koi tussen zitten.

Deze koi hadden een moeilijke reis achter de rug, maar zijn ondertussen toch aan een goede ontwikkeling bezig. Ik weet zeker dat het dankbare koi zullen worden. De video die ik gemaakt heb laat de 16 tosai in hun totaal zien, en daarna heb ik nog een filmpje gemaakt per 5 stuks. En zo amuseer ik mij tijdens deze dagen.

Terwijl ik de 5 stuks apart laat zien, heb ik ze even gemeten en de maat heb ik in het filmpje zichtbaar gemaakt. De tancho met het druppelneusje vind ik toch wel interessant om te zien. Het heeft een speciale uitstraling en kan je een tancho noemen, maar dan met een aparte tekening.

De tancho sanke is in optie voor een klant die nog op vakantie is. Hij vroeg of het een probleem zou zijn als deze nog tot eind van deze maand zou kunnen blijven zitten. En dat hoeft geen probleem te zijn, er zitten nog enkele koi binnen die moeten opgehaald worden.

Deze tosai zitten allemaal in vijver 9, Deze is niet zo groot, maar de koi gedragen zich toch wel goed. Ik heb nu éénmaal geen kleine vijvers tot mijn beschikking. Er is ook wel een grote leegloop aan de gang. De bezetting momenteel is vrij laag, veel lager dan normaal.

Het wordt tijd dat ik weer naar Japan ga om mijn voorraad aan te vullen. 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml