Toch vind ik het spijtig

Toch vind ik het spijtig

Een rare titel natuurlijk, maar wat vind ik eigenlijk spijtig ? De goede grote jumbo koi gaan bijna allemaal naar het buitenland. Dat zorgt ervoor dat ik me toch vragen stel hierover. Wat is de reden ? Ik kan hier moeilijk een antwoord op geven.

Natuurlijk ben ik blij dat er zoveel goede koi naar het buitenland gaan, maar langs de andere kant begrijp ik niet goed waarom ! Gisteren kreeg ik nog een filmpje aan van Kristofer die me onlangs meedeelde dat hij ook mee zal doen in Arcen, en hij stuurde me dit filmpje met de woorden, "They are growing like hel." 17 van de 20 koi komen van Interkoi.

Het is een eer dat hij de Interkoi vlag komt verdedigen in Arcen. Hij kon geen groot vat meer krijgen, daarom  heb ik aangeboden dat hij mijn groot vat neemt en ik tevreden ben met een gewoon vat. Ik heb ook niet meer de echte koi om grote prijzen te winnen, en daarom heb ik besloten om een 15 tal kleinere koi mee te nemen.  Ik weet nog niet welke, dat zal zich nog wel uitwijzen later.

Volgende week ga ik vooral foto's en video maken van alle overblijvende koi in vijver 1 met Polleke en dan zullen we wel zien wat er nog geschikt is om mee te doen met show. We zullen wel wat vinden. Nog slechts een paar weken en dan is het zover. Dat zal de enigste show zijn dit jaar die ik mee zal doen.

Ik denk erover om een selectie te maken uit vijver 5 waar de tosai in zitten. Ik speel met de gedachte om 5 x kohaku, 5 x showa en 5 x sanke mee te nemen. Maar hier ben ik nog niet zeker van. Misschien dat ik een selectie maak over de laatste koi die ik nog heb uit vijver 1. Dit filmpje is al een tijdje geleden, dus niet alle koi die je ziet zwemmen er nog in, maar  ik denk dat er nog genoeg goede koi in zitten voor een selectie.

Ook vandaag zal ik weer gasten ontvangen uit het buitenland om de laatste jumbo aan te kopen. Of dit succesvol zal zijn of  niet kan ik niet voorspellen, dat moet ik natuurlijk afwachten. Blijkbaar komt er vandaag meer volk want Jan wil enkele tosai aankopen om verder te zien opgroeien. Jan is een oude bekende, dus ik ben benieuwd wat dit gaat geven. 

Voor de rest kan ik nog wat filmpjes laten zien die ik van de week gemaakt heb van de tosai die in vijver 9 rondzwemmen. Ik heb al 1 filmpje getoont en kan er nog 2 laten zien. 

Serie 2 van de tosai uit vijver 9
Serie 3 van de tosai uit vijver 9

Er zijn er al redelijk veel verkocht van deze serie. Ik heb ze nog niet afzonderlijk op de website geplaatst  omdat ik deze voorbehouden had voor de veiling. Helaas brengen ze niet genoeg geld op via de veilingen, dus ik denk erover na hoe ik ze in de toekomst zal aanbieden. Ik had er 200 aangekocht,  ik denk dat er nog een 50-tal over zijn. 

Vandaag ben ik aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur. Uiteraard is iedereen welkom.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml