Een ongelooflijke voorraad

Een ongelooflijke voorraad

Wil je hoogwaardige  koi zien, dan moet je zeker eens langsgaan in Ameide. Momenteel niet mogelijk maar volgende week is Interkoi Ameide weer open.

De kracht van de nisai van Momotaro, Sakai FF, Dainichi en Takigawa is onvoorstelbaar. Je kan alleen maar met bewondering kijken naar deze 2 bowls met een bezetting waar je alleen maar van kan dromen.

Bowl 1 -  Kohaku van topklasse
Bowl 2 -  Een combinatie van sanke en kohaku

Voor de rest heb ik helaas weinig te melden. Ondanks het feit dat het prachtig weer was, was de opkomst bijzonder beperkt,  Er is dan ook weinig tot geen nieuws te melden. Wel  heb ik gisteren alles  nog eens grondig gecontroleerd,

Vandaag hebben zich enkele mensen aangemeld om het één en ander op te komen halen. De omheining van de vijvers is verkocht en zullen vandaag opgehaald worden. Afscheid nemen is zwaar, zelfs al gebeurd het langzaam.

De volgende stap zijn de overkappingen die verkocht zijn, dat zal vermoedelijk vrijdag gebeuren. Er is echter nog 1 grote overkapping over. Het zou zonde zijn mocht deze niet verkocht worden. Ondertussen probeer ik alle losse spullen te verkopen, blijven enkel nog een kleine 100 koi die ik nog moet zien te verkopen.

Makkelijk zal het niet worden, maar ik zal mijn best doen. Gelukkig komt de betere periode eraan, want als het zonnetje schijnt komen er ook andere gevoelens boven. Kijk ondertussen naar de de koi die verkocht zijn en wachten op hun nieuwe eigenaars.

 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Zo dat zijn 2 sublieme bowls zeg grote klasse 👍😂


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml