Een overdaad aan informatie

Een overdaad aan informatie

Het zijn drukke dagen. Er komt momenteel langs alle kanten informatie binnen, het is een kwestie van alles goed op een rijtje te zetten zodat er geen foutieve informatie doorgegeven wordt. Niet eenvoudig geloof me.

Ik ga proberen alles rustig te verwerken, zodat iedereen van onze collega's aan bod komt. Het was een onmenselijke strijd gisteren bij Sakai FF. Ik kan in woorden niet uitleggen hoe moeilijk het momenteel is om een goede koi te pakken te krijgen.

Ik heb veel live veilingen meegemaakt en ik denk altijd dat met online veilingen de mogelijkheden hoger zouden zijn, maar mis poes. Het is een ongezien gebeuren. Mijn collega's hebben de ganse dag gevolgd, 3 dagen op een rij, en het verdict is dat er maar 3 koi konden aangekocht worden. 

Ik ga deze eerst hieronder even vermelden, en je kan ze ook zien met alle nodige informatie onder de knop nieuwste koi aanwinsten. Heel belangrijk is wel dat alle 3 de koi azukari kunnen blijven. Hou daar rekening mee want dat zijn ongekende mogelijkheden.

Sanke SA-V23-10206
Deze sanke zal sowieso azukari blijven - eigenaar Interkoi Germany

Sanke SA-V23-10181
Met een lengte van 62 cm niet van de minste - mogelijk azukari - eigenaar Interkoi Nederland

Sanke KO-V23-10207
Deze sanke blijft zeker azukari - eigenaar Interkoi Nederland

Als je de body's en de uitstraling bekijkt van deze koi, dan hoeft het geen betoog. Ik kan wel lofredes afsteken, maar ik denk dat dit niet nodig is. De kwaliteit wijst zichzelf aan. Gelieve wel met de eigenaars contact op te nemen aub. Ik heb de link met hun gegevens erbij geplaatst. 

Maar we zijn nog niet aan het einde van het verhaal. Deze morgen kreeg ik nog de update van Tamaura binnen, en ik moet zeggen dat ik bijzonder aangenaam verrast werd door deze update. Tamaura is misschien iets minder gekend in onze contreien, maar het is een opmerkelijk goede kweker.

Laat ik beginnen met de aankoop van sanke SA-CH22-1104. Eigenaar Interkoi Nederland. Dit bewijst eens te meer het oog van Johan voor goede koi, want deze grootheid van 68 cm is niet te versmaden. Neem contact op met Johan voor verdere informatie. De koi zal dadelijk ook verschijnen onder de knop nieuwe koi aanwinsten.

De tweede update is nog altijd eigendom van mij. Ja ik doe ook nog mee hoor ! Er zitten nog een groot aantal koi van mij in Japan, en deze bijzonder fraaie tancho kohaku is ook uit de mudpond van Tamaura gekomen. Bekijk die huidkwaliteit, die liegt er niet om. Tancho Kohaku TA NA23 0510. En ja, hiervoor moet je nog eens bij mij zijn.

Hou er ook rekening mee dat bij de vermelde prijzen nog steeds transportkosten moeten in rekening gebracht worden. De transportkosten zijn verlaagd, maar er is nog geen formele zekerheid over deze kosten. 

In de loop van de volgende nieuwsitems komen er ook nog 6 machtig interessante koi op de proppen van mijn lievelingskweker na Momotaro, namelijk Takigawa, maar daar wil ik een apart hoofdstuk aan wijden.

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johan

555


Peter VDB

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml