Een waardige opvolger

Een waardige opvolger

Ik kan alleen maar terugblikken op een geslaagde opendeurdag van Interkoi, en dit ondanks de felle wind. Ik vond het gepast om de meeste eer over te laten aan mijn opvolger André, en hield me dus een beetje op de achtergrond.

Ik was om 10 uur aanwezig en langzaam kwamen de gasten aan. Het zorgde voor veel animo en over wat anders dan koi zou er gepraat worden ? Ik vond het fijn dat er ook veel Belgische gasten aanwezig waren, dat had ik eigenlijk niet verwacht.

Ik zag natuurlijk meerdere klanten van mij, maar ook veel onbekende gezichten. Ik  had één voordeel, ze kenden mij wel. Het is een prachtige locatie die nog veel uitbreiding zal kennen, maar laten we beginnen met het begin.

Het was wel spijtig natuurlijk dat het zo koud en winderig was, want buiten stonden ook nog 2 grote vijvers met prachtige koi die zeker en vast de moeite waard zijn om te laten zien, maar door de omstandigheden moeilijker te bezichtigen waren. Maar dat kunnen we later nog altijd in het zonnetje zetten.

Ik denk dat de meeste bezoekers ook onder de indruk waren van de koi die in het koihuis rondzwommen. Ik heb een kort filmpje aan elkaar gemonteerd, zodat je een indruk krijgt over de aanwezige kwaliteit. 

De presentatie van de overige koi heb ik overgelaten aan de nieuwe interkoi clan. Het aanbod van de nisai is ontegenzeglijk bijna op geen andere locatie in deze hoeveelheden te bewonderen.

Het is vooral gosanke natuurlijk waarbij de kohaku van Momotaro misschien toch wel een geweldige indruk maakten, maar daarnaast ook prachtige sanke van Takigawa, showa en enkele éénkleurigen. Een schouwspel van hoogwaardige koi.

Wat uiteindelijk ook belangrijk was natuurlijk waren de begeerde waardebonnen die uitgedeeld werden tijdens de opendeurdag. Hiervan is een filmpje gemaakt en alles werd ons medegedeeld door Ruud, waarvoor dank.

Bekijk hier de lottrekking

Wij verzoeken de winnaars met de loten zich kenbaar te maken bij André die je het best kan bereiken via ameide@interkoi.eu. Het is wel de bedoeling dat je je lot laat zien natuurlijk, zodat het kan geverifieerd worden. Je mag het ook aan mij meedelen en ik zal het dan aan André doorgeven.

André werd trouwens bijgestaan door zijn dochters die zorgden voor de drankjes en de hapjes, en ook door zijn vrienden Ramon en Rob die een belangrijke hulp zullen zijn in de toekomst. Het doet me denken aan vroeger, maar dat is  helaas verleden tijd.

Van één ding ben ik zeker en daar ben ik uiteraard zeer blij mee....alle koiliefhebbers zullen ontvangen worden zoals ik het zelf ook altijd heb proberen te doen, in een warme sfeer en een warm gezin, waarbij liefde voor de koi centraal staat, en waar zakelijkheid helaas niet kan ontbreken. Maar deze 2 dingen zijn verenigbaar, dat is een feit dat zeker is.

 

Meer afbeeldingen

Een waardige opvolger: afbeelding 1
Een waardige opvolger: afbeelding 2
Een waardige opvolger: afbeelding 3
Een waardige opvolger: afbeelding 4
Een waardige opvolger: afbeelding 5
Een waardige opvolger: afbeelding 6
Een waardige opvolger: afbeelding 7
Een waardige opvolger: afbeelding 8
Een waardige opvolger: afbeelding 9
Een waardige opvolger: afbeelding 10
Een waardige opvolger: afbeelding 11
Een waardige opvolger: afbeelding 12
Een waardige opvolger: afbeelding 13
Een waardige opvolger: afbeelding 14
Een waardige opvolger: afbeelding 15
Een waardige opvolger: afbeelding 16
Een waardige opvolger: afbeelding 17
Een waardige opvolger: afbeelding 18
Een waardige opvolger: afbeelding 19
Een waardige opvolger: afbeelding 20
Een waardige opvolger: afbeelding 21

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml