Weer tijd voor Interkoi Arendonk

Weer tijd voor Interkoi Arendonk

We hebben nog een jaar te gaan, en daarom is het ook belangrijk dat ik mijn eigen grondgebied ga verdedigen. Tenslotte zouden alle koi in Arendonk eind volgend jaar moeten verkocht zijn, en dit is geen sinecure. Dat wordt  nog een moeilijke opgave.

Het goede nieuws echter is wel dat er nog veel goede koi in Arendonk zitten....neen niet zitten, maar rondzwemmen natuurlijk, en ze doen het perfect. Ik ben volop aan de website aan het werken en ben alles wat door elkaar aan het smijten.

Dat heeft zijn reden. Het is de bedoeling dat ik zo gauw als het weer het toelaat en Polleke wat tijd kan vrijmaken, dan wil ik alle koi opnieuw fotograferen en filmen, zodat alles dit jaar volledig uptodate wordt.

De juiste foto met het juiste filmpje en met aangepaste prijzen. Nadat ik de koi heb gezien zal ik afgeronde prijzen gaan toepassen. Geen 99 euro om 100 euro te verdoezelen maar gewoon ronde cijfers.

Ik heb al een groot gedeelte van de website laten verdwijnen zoals je vermoedelijk gezien hebt, het is de bedoeling dat ik slechts een aantal koi per soort laat zien om toch wat informatie te tonen, maar als we tijd hebben gaan we de koi herzien en proberen te verkopen.

Zo heb ik gisteren een geweldige koi weggegeven aan een dankbare klant. Golden corn 2307006, de grote winnaar op de show in arcen dit jaar. Ze is zo mooi....Deze heb ik gegund aan Robert. Met gunnen bedoel ik dat ik een serieuze aderlating heb gelaten in de prijs.

Mijn strategie is om het beter te gunnen aan klanten, zodat zij er nog veel plezier van  kunnen hebben. Misschien heb jij ook een wens om een bepaalde koi in je bezit te krijgen.Als dit zo is, dan kan je me altijd contacteren om de deal rond te krijgen.

In de loop van de volgende uren zal ik de koi die verkocht zijn, wederom op hun plaats zetten, en slechts een klein aantal koi laten zien per soort die ik nog beschikbaar heb. De verkoop staat  nu toch op een laag pitje, dus wachten we op betere tijden om alles aan te vullen en te voorzien van nieuwe sterke prijzen.

Vandaag ben ik aanwezig van 1100 tot 14.00 uur en morgen van 10.00 tot 12.00 uur. Nog altijd een mogelijkheid om superaankopen te doen, want in de binnenvijvers zwemmen nog een groot aantal interessante koi rond.

Ondertussen kan ik je misschien nog blij maken met wat filmpjes uit de oude doos. Vandaag is dat een filmpje uit 2012 tijdens het  leegmaken van een mudpond bij Yamamatsu. Zo k kan ik misschien de nieuwsitems tijdens deze periode nog wat opwarmen.

Je kan in woorden niet omschrijven hoe geweldig het is om de koi uit de mudpond op te vissen. Het zijn onvergetelijke momenten die ik regelmatig heb meegemaakt. Het zijn ervaringen die in mijn geheugen gegrift zijn. Wie weet, misschien komen ze wel ooit terug....

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Sven

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml