Toch ook succes op de online koishow

Toch ook succes op de online koishow

Blijkbaar waren er veel deelnemers op de online koishow. Ik werd op de hoogte gesteld dat er een aantal winnaars waren, maar ik heb alles niet nagekeken en kan enkel deze winnaars tonen.

Indien er klanten zijn die ook meegedaan hebben en een prijs hebben gewonnen, geef het me dan even door met de bijhorende link, het is altijd fijn om te horen. Een prachtige prijs is er weggelegd natuurlijk voor de sanke die ik aankocht tijdens de opensales van Sakai in 2018 als ik me niet vergis.

Ik had mijn zinnen gezet op een tancho die ik doodgraag zou gehad hebben, maar toen was er nog sprake van een stormloop, een vergane traditie blijkbaar en ik verloor de stormloop, maar zette al onmiddellijk mijn zinnen op deze sanke die nu de prijs gewonnen heeft van Jumbo Champion A eerste plek. Mooi en dikke proficiat aan de eigenaar.

Ik was niet op de hoogte gesteld dat deze mee zou doen, dus was het een hele verrassing. Je kan de koi zien zwemmen via deze link, want helaas zijn mijn filmpjes allemaal afgenomen.....grrrrr....

De Cha Utsuri is in één woord fenomenaal en behaalde een verdiende eerste plaats.Wat een kanjer van een koi. Deze werd aangekocht bij Takigawa, en hier heb je de link.

Een tweede groot succes toch wel voor Interkoi was de inzet van de sanke van Momotaro. Er werd voorheen al nieuws gepost over deze sanke. Ik kocht deze aan in een totaalaankoop van een tiental nisai van Momotaro en Johan van Interkoi Nederland kocht deze over om verder te ontwikkelen, met dit mooi resultaat.

Een koi waar ik altijd een zwak voor heb gehad, en nog heb is de 98 cm grote doitsu karashi van Momotaro die je kan zien via deze link. Ik kocht haar eigenlijk voor mezelf, want ik heb een zwak voor dit soort koi. Helaas worden ze dan al snel verkocht, en je ziet, het zijn winnaars.

De 74 cm grote oshiba shigure blijft imposant om te zien en heeft nog een heel leven voor zich. Ze behaalde een 2de plaats en kan je hier zien. Het is een koi uit de stal van Konichi, en ik ben altijd fan geweest van oshiba, maar dan van de ginrin versie.

Het is mogelijk dat er nog andere winnaars zijn, dus het is fijn als je me dat even wil doorgeven met de link naar de koi, dan kan ik ze morgen of overmorgen laten zien.

--------------------------------------------------------------

kohaku van momotaroOp verzoek van Wiechert toon ik een kohaku die hij via deze weg wil aanbieden voor een bijzonder aangenaam prijskaartje. Het is een nisai kohaku van Momotaro van 46 cm voor een schappelijke prijs van 395 euro.

Het is een recent filmpje van de kohaku en ik denk dat je meerdere beginnende koikichi blij kan maken met een kohaku zoals deze. Bij interesse kan je het best contact opnemen met Wiechert van intakoi fuit zelf. Zijn gegevens vind je hier. 

Wiechert is een koikichi in hart en nieren en heeft dit jaar besloten om ook als onderdeel van Interkoi zijn koi te verkopen met een mooi en respectvol aanbod dat  je altijd kan zien onder zijn link. 

Let vooral op de beloftevolle sanke van 72 cm die ik vandaag even in de bowl zal zetten om morgen in het overzicht van het nieuws te presenteren. Het is zeker de moeite en doet me enigszins denken aan de jumbo winnaar van de online koi show die hier in het zonnetje gezet wordt. Maar daarover morgen meer.

Meer afbeeldingen

Toch ook succes op de online koishow: afbeelding 1
Toch ook succes op de online koishow: afbeelding 2
Toch ook succes op de online koishow: afbeelding 3
Toch ook succes op de online koishow: afbeelding 4
Toch ook succes op de online koishow: afbeelding 5
Toch ook succes op de online koishow: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

InterkoiNederland

555


Eric

555


Peter VDB

555


Polleke

555

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml