Een zware dag voor de boeg

Een zware dag voor de boeg

Ik zal blij zijn als het morgen is en dat alles goed verlopen is. Ik moet 2 keer koi ophalen vandaag, maar gelukkig helpt Johnny en moet ik maar 1 keer op en neer rijden.

De vluchten zijn 4 tot 5 uur uit elkaar en ik zou de koi uit NIigata kunnen laten wachten tot Johnny ze ook gaat ophalen, maar ik heb er voor gekozen om ze dadelijk op te halen, het is niet anders. De levering uit het Zuiden wordt pas tegen 23.00 uur verwacht deze avond, hier ben ik niet zo blij mee.

Het gaat niet alleen moeizaam de laatste jaren, maar ook de normale tijden zijn niet vriendelijk voor ons. Ik zal proberen het nieuws morgen nog klaar te maken, maar ik vrees dat het te laat wordt. Maar ik doe mijn best.

Ondertussen krijg ik op het laatste:moment  nog updates binnen van koi die nog  niet boven water waren gekomen. Ik denk dat de circel dan bijna rond is. Ik mis er nog een paar, maar daar ga ik me even niet te druk over maken.

Het probleem met de evolutie van de laatste jaren is de onbekendheid der dingen. Vermits je zelf niet altijd de koi hebt gezien en aangekocht verlies je min of meer het gevoel bij de koi en duurt het langer vooraleer je de koi kan plaatsen. Maar nu is bijna alles in orde....gelukkig.

De eerste update is van de tosai van Johan van Interkoi Nederland, sanke SA-V23-02240. Het heeft lang geduurd, maar is ondertussen toch terecht. De onderstaande updates zijn koi die ik begin dit jaar januari en februari heb aangekocht en die eindelijk boven water zijn.

Ze waren bijzonder klein, gemiddeld tussen de 14 en 18 cm, en je zult zien dat er serieuze groeikannonnen tussen zitten. Om wat reactie te kunnen krijgen heb ik er een nummer voorgezet van 1 tot en met 5. Het is altijd plezierig als je je voorkeur even aanduid via de reacties. De mannelijke koi zijn aangeduid met male. De vrouwelijke koi hebben geen aanduiding van male.

1 - sanke SA-V23-01127

2 - sanke SA-V23-01210

3 - sanke SA-V23-01237

4 - sanke SA-V23-01266

5 - sanke SA-V23-01370

Dan wil ik vandaag toch wel nog eens een opmerkelijk goede aanbieding van André tonen, en geloof me het is de moeite. Dit is zijn betoog: Deze kohaku heb ik besloten om nog een jaar in azukari te laten. In onderstaande link alle gegevens en de prijs is inclusief azukari. Bij aankoop van alle vissen voor 28 december of op de dag zelf ding je ook mee in de loterij met een kans op een waardebon van 1000 euro te besteden bij Interkoi Ameide. (je ontvangt 23 waardebonnen die kans maken op 1000 euro)

Ik kan je garanderen datik meer dan voldoende ervaring heb in de ontwikkeling van azukari bij Momotaro. En ik kan je ook garanderen dat deze eind volgend jaar een topper is van om en bij de 70 cm of meer. 

Kwalitatief een geweldige kohaku, neem dit van mij aan want ik heb haar zelf aangekocht tijdens de veiling. Er staat geen prijs momenteel op vermeld, en uiteraard is dit geen goedkope kohaku. Maar mensen die interesse hebben zal ik ver vraagprijs even melden, namelijk 5750 euro, inclusief azukari tervwaarde toch van om en bij de 550 euro, en zonder de transportkosten. Bovendien geeft Momotaro het eerste jaar 100% garantie.

 Bekijk deze kohaku goed, het is de moeite om deze goed te bekijken en een kans te maken op een jumbo die makkelijk in staat is om 85 cm te halen.

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Sven

555


Eric

555


Peter VDB

555


Rob en tara

555


Eric

555


Jordy

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml