Eindelijk, het heeft lang geduurd

Eindelijk, het heeft lang geduurd

Het is dit jaar een verschrikkellijk jaar om de updates aan te krijgen. Van de week kreeg ik gelukkig nog een paar updates van Taniguchi binnen.

Nog niet van allemaal, maar donderdag komt alles binnen als het goed is, dus dan zien we wel weer verder. Deze updates zijn van 2 kohaku en 1 sanke die ik via Narita aankocht en die eindelijk boven water zijn. Helaas kan ik geen video meer tonen dank zij YouTube van de koi bij aankoop. 

Sanke SA-NA23-0587 nu 28 maanden en 56 cm. 

Kohaku KO-NA22-0903 nu 17 maanden en 57 cm

Kohaku KO-NA22-0904 nu 17 maanden en 57 cm

Er moeten er nog een paar boven water komen, maar dat zal voor later zijn. De 2 kohaku lijken me zeker en vast de moeite om te bekijken. Over het algemeen heett Taniguchi altijd goede kohaku, maar ook goede koi in het algemeen.

Het is een kweker waar ik me altijd goed bij heb gevoeld. Het is een beetje een wanordelijk iemand, vermoedelijk veel werk, maar je wordt toch altijd goed ontvangen en ik heb er in het verleden goede koi van aangekocht.

Ik ben wel benieuwd hoe ze er live gaan uitzien, want dat is toch wel iets belangrijker. Morgennacht zullen we het weten, want het wordt weer nachtwerk. De vlucht komt laat  in de avond aan, dus het zal tegen middernacht worden vooraleer alles uitgeladen is.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml