Geen eenvoudige opgave

Geen eenvoudige opgave

Het grote nadeel als koi buiten rondzwemmen is het moment dat je ze moet bowlen als de klanten de koi komen ophalen en het regent pijpestelen. Het is zo goed als onmogelijk om de koi te spotten, laat staan te vangen.

Klets en kliedernat was ik na minutenlang in de vijver te staan kijken, maar het was niet om te doen. Op een bepaald ogenblik werd het eventjes minder en het geluk was aan mijn zijde. De betreffende sanke zwom plotseling onder mij, en met de nodige ervaring had ik hem te pakken.

Juist op tijd, want Patrick kwam juist aangereden na een bijzonder vervelende rit van 2.5 uur in de regen via Brussel en Antwerpen en dan weet je het wel. Dit zijn van die trouwe klanten die regelmatig een koi aankopen, en waar je dankbaar voor moet zijn. 

Ze eisen niet altijd het onderste uit de kan, blijven trouw om het jaar of om de 2 jaar een koi aan te kopen. Zij zijn de basis voor een bedrijf en dat moet je zeker en vast respecteren. Deze reis kocht Patrick een tosai sanke van Momotaro.

Hij had de keuze tussen 2 sanke waar hij een zwak voor had en vroeg mij welke ik de beste vond. Ik vond de andere beter van kwaliteit, maar hij vond deze beter van patroon. Dan is de rekening toch snel gemaakt nietwaar ?

Je moet atlijd je eigen mening volgen en nooit die van een ander. In ieder geval behoorde deze sanke ook wel tot mijn favorietengroep. Ze werd 40 cm gemeten, een behoorlijke lengte en ik weet uit ervaring dat ze bij hem goed ontwikkelen en zonder problemen naar de 75-80 cm gaan.  

gesloten

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml