Hallo alle volgers van Interkoi

Hallo alle volgers van Interkoi

Onlangs hebben jullie vernomen dat er een samenwerking is ontstaan tussen Interkoi Arendonk en Interkoi Ameide. Ik stel mij bij deze graag aan jullie voor.

Mijn naam is André de Groot. Ik ben 43 jaar en woonachtig in Ameide. Dit kleine dorpje ligt tussen Utrecht en Gorinchem, centraal in Nederland. Ik ben getrouwd en vader van 5 mooie kinderen, 1 zoon en 4 dochters. Naast de koi passie, voetbal, tennis en padel ik graag.  In de plaatselijke voetbal en tennisclub voer ik met plezier ook een aantal vrijwilligersfuncties uit 
 
Mijn liefde voor de koi is ontstaan in 2008. Na veel vallen en op staan ben ik wijzer geworden met het vijveren en koi houden. In 2015 was het zover. Mijn eerste reis naar Japan. Dit was een ware beleving en de passie was een feit. Het spelen van koishows is en blijft voor mij een geweldige aanvulling op de hobby. Ik heb in het verleden al meerdere prijzen behaald op diverse show’s zoals supreme, grand champion B, mature, adult en young champion. 
 
De vissen die zijn aangekocht voor deze prijzen zijn nooit ouder geweest dan Yonsai (4 jaar) Alle vissen heb ik zelf laten evalueren en soms wel vanaf Tosai. Zodoende ben ik vanaf 2015, met uitzondering van de corona jaren, elk jaar naar Japan geweest om daar mijn vissen te zoeken die mij konden bekoren.  

In 2019 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met bompa. In Juli van dit jaar vroeg Bompa mij naar een mogelijke samenwerking. Na diverse gesprekken gevoerd te hebben kwamen we op één golflengte uit. Het punt om de samenwerking van kracht te laten gaan.  Voor mij een nieuw hoofdstuk in de koi wereld waar ik erg naar uit kijk. Ik hoop jullie te mogen ontvangen in Ameide. Van harte welkom! 

Met vriendelijke groet, 
André. 

 

Meer afbeeldingen

Hallo alle volgers van Interkoi: afbeelding 1
Hallo alle volgers van Interkoi: afbeelding 2
Hallo alle volgers van Interkoi: afbeelding 3
Hallo alle volgers van Interkoi: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Johan D

555


Polleke

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml