Monsterlijke mogelijkheid

Monsterlijke mogelijkheid

Het gebeurt niet dikwijls dat ik 2 nieuwsitems na mekaar zend, maar vandaag ga ik dit toch eens doen omdat morgen een unieke kans openligt voor klanten of niet klanten om een monsterlijk goede aankoop te doen.

Niet alleen is het aanbod geweldig, ook de prijs is navenant. Ik heb alle prijzen weggehaald, want ik heb op dit ogenblik wat problemen gehad met het dierenwelzijn in België in verband met het aanbieden van de koi. Begrijpelijk, maar komt even minder goed uit. In ieder geval als je nog de update van deze morgen wil lezen, dan moet je maar naar de vorige pagina kijken.

Wat ik in dit nieuwsitem wil meedelen is dat ik morgen met Polleke een update ga doen van alle koi in vijver 5 of alle koi die begin dit jaar als tosai zijn aangekocht. Wat is zie is een heel positieve ontwikkeling over het algemeen, met enkele negatieve.

Negatieve in de vorm van kleurverlies. Ik geloof een stuk of 2 die hun kleur verloren hebben. Ik heb 2 mogelijkheden met deze koi. Ik kan ze laten rondzwemmen en er shiro muji van maken, of ik kan ze weggeven aan mensen voor een vergoeding van 10 euro die ik voor het nobori project zal gebruiken. Ik zet de koi met kleurverlies hieronder even om te bekijken.

Bijzonder fraaie kohaku die zich helaas geschuurd heeft. Of dit nog ooit goedkomt en het beni invult weet ik niet, maar het is het risico waard. Deze wil ik aanbieden in de staat waarin hij zich bevind voor 500 euro.

Deze kohaku kan misschien nog herstellen, maar is niet zeker. Toch kan ik er misschien nog iemand blij mee maken. Prijs: 10 euro voor het nobori project.

Een machtige kohaku en ook verschrikkelijk duur in aankoop. Misschien laat ik haar doorgroeien naar shiro muji, maar als er zich nu iemand aanbied: 100 euro + 10 euro voor het nobori project.

Eeuwige zonde, maar het is onderdeel van de koi hobby. Deze koi moeten wel dit weekend opgehaald worden. Bovendien als er meerdere personen zich willen aanbieden beslis ik wie bovenstaande koi krijgt.

Wie morgen dus graag gouden zaken wil doen zal toch moeten langskomen, of het is te laat. Tenzij je nog in het weekend wil langskomen. Je mag één van deze koi in optie laten zetten en voor 5 november langskomen, wat nog altijd verkiesbaar is boven online aankopen.Oh ja, als het regent, dan zal ik zorgen dat de grote paraplu er ook staat, want ik wil toch de filmpjes buiten maken.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml