Kleine veranderingen

Kleine veranderingen

Ik heb de opdracht gegeven om de emoji's te laten verdwijnen. Het was plezant om af en toe een emoji aan te duiden, maar genoeg is genoeg. Bovendien heb ik besloten om eventuele reacties enkel te kunnen plaatsen als je ingelogd bent.

registratieMet andere woorden kan je geen reactie meer plaatsen als je niet ingelogd bent. Je hoeft je naam niet mee te delen. Je kan een nickname gebruiken als je niet bekend wil zijn, en je kan een avatar kiezen of zelf uploaden om je te vertegenwoordigen. Registreren kan, zie de foto met de pijl waar je je kan registreren.

Op deze manier zal er vermoedelijk veel minder gereageert worden, maar als je reageert, hebben we tenminste een aanspreekpunt. De onpersoonlijkheid verdwijnt. Ik begrijp dat het niet mogelijk is om iedere dag te reageren op een nieuwsitem, ondanks het feit dat het wat gemoedsrust aan mij geeft. 

Het gevoel dat je gelezen wordt is bijzonder belangrijk. Het ondersteunt de creativiteit om regelmatig nieuws te schrijven. Toen sociale media nog niet zo actief was, werden mijn nieuwsitems iets meer gericht op datgene wat er in Japan gebeurde, maar ondertussen is alles te lezen via sociale media en moet ik mijn nieuwsitems aanpassen wat niet zo eenvoudig is.

Je moet begrijpen dat mijn nieuwsitems de enige bron van communicatie zijn. Ik verkoop geen producten zoals de meesten doen, ik ben eigenlijk volledig afhankelijk van de verkoop van koi, en dat kan ik enkel op deze manier kenbaar maken. 

Het is ook daarom dat ik iedere dag een nieuwsitem probeer te posten om de mensen die mij graag volgen genoeg te motiveren en te blijven lezen. Af en toe moet ik moeite doen om mijn lezers aantal te halen, maar voorlopig lukt het me toch nog om iedere dag tussen de 600 en 1000 unieke bezoekers te charmeren.Maar we gaan ons best doen om toch interessant te blijven.

Ik zou het natuurlijk ook op prijs stellen dat iedereen zich registreert, alhoewel ik vermoed dat dit niet dadelijk gaat gebeuren. Mijn dank gaat in ieder geval uit naar Eric, die hartverwarmende posts zet. Ik ken Eric persoonlijk niet echt, en ik geloof ook niet dat het een klant van Interkoi is, maar zijn commentaar wordt zeker geappreciëerd. 

Ondertussen gaat het leven zijn gangetje. Gisteren werd er nog een kohaku van Momotaro opgehaald door Herman. Hij kwam echter onverwacht op bezoek en ik was zonder wapens. Ik was volop met andere zaken bezig en kon geen filmpje maken van de kohaku, dus heb ik het laatst geleden gemaakte filmpje maar genomen. 

Ondertussen is de veiling van Michael of beter gezegd Interkoi Germany opgestart. Er zitten een aantal interessante koi tussen voor bijzonder sterke prijzen. Zoals reeds verscheidene malen gezegd, zullen deze koi geleverd worden begin juli en zullen ze in een speciaal gereserveerde vijver verblijven tot ze opgehaald zijn. Ik zie dat er al een bod is op een bijzonder aangename sanke. Ik ken deze van toen hij aangekocht werd en ik weet dat dit een duur prijsbeestje was. De koper heeft 100%, neen 200% om deze aan dit bedrag aan te kopen. Hier zit toekomst in. Ook de ginrin kohaku van Momotaro is een prijsbeestje....bijzonder mooi !

https://auction.interkoi.eu/

 

Meer afbeeldingen

Kleine veranderingen: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Johan D

555


Peter VDB

555


Eric

555


Polleke

555


Eric

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml