Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

Blijkbaar heeft het toch effect om af en toe gratis iets weg te geven. Moet ik misschien meer doen en dan nog wat met zwaarder materiaal. Daar moet ik eens over nadenken. In ieder geval heb ik nu het filmpje geupload met de meting van de koi.

Zoals  je in dit filmpje kan horen is de meting 41 + 39 + 39 + 39 = samen 158 cm. In totaal zijn er dus 4 winnaars die het juiste antwoord hebben gegeven. Deze zijn Cindy - Johan D - Jef en Jor. Nu kan er maar 1 winnaar zijn natuurlijk, dus daar moest ik nog even over nadenken.

Vandaag zal ik 4 papiertjes klaarmaken met de namen van de winnaars, deze op tafel leggen en aan Giel vragen om er 1 papiertje uit te kiezen. Het papiertje met de winnende naam mag dus een koi uit vijver 2 komen kiezen. Ik zal hiervan ook een filmpje maken, zodat het kan gecontroleerd worden. 

In de loop van de dag zal ik het filmpje online zetten, zodat je weet wie de winnaar is geworden. Bij deze is dus de wedstrijd ook afgelopen.

Gisteren hebben Polleke en ik alle koi uit vijver 1 gefotografeerd en gefilmd. De koi die aanwezig waren in deze vijver heb ik voorlopig van de website weggehaald en zal ik in de loop van de volgende dagen opnieuw activeren. 

Ik moet zeggen dat de meeste koi er voortreffelijk uitzagen. We hebben ze gemeten, nieuwe foto's gemaakt en vooral de filmpjes zijn bijizonder mooi. Het zijn geen gemanipuleerde foto's, maar tonen de koi zoals ze op dit ogenblik zijn, zonder de geforceerde retouches om de koi mooier te maken dan ze zijn.

De bijhorende video daarentegen kunnen geen valse schijn geven en tonen de koi zoals ze zijn. Ze waren wel bijzonder levendig door het warme water en ik moest flink moeite doen om er sommige te vangen.  Het was trouwens een heel werkje, maar ik ben blij dat ik de koi kan updaten.

Op deze manier kan ik ook de leegte opnieuw invullen op de website. Het zal een tijdje duren om alles opnieuw actief te maken. Ik heb niet alle filmpjes bewaard, dat is bijna een onmogelijke zaak.Door alle koi opnieuw te filmen in de loop van de komende weken en maanden zal alles vernieuwd zijn. 

Het grote probleem, en dat vind ik het ergste, is mijn bibliotheek van de laatste 20 jaar. Een regelrechte ramp vind ik dat. Onvoorstelbaar dat men het recht heeft om dat zomaar te verwijderen. Hopelijk krijg ik het op de één of andere manier nog wel in orde.

In ieder geval, zogauw ik vandaag het filmpje gemaakt heb van de winnaar zal ik dit kenbaar maken in dit nieuwsitem. Bovendien zal ik al 2 nieuwe koi activeren met hun vernieuwde foto en video. Ik zal ze dadelijk in het overzicht van de koi geven onder de knop "nieuwste koi aanwinsten." Ik zal de filmpjes van beide koi ook even hieronder zetten.

Showa 2002123

Showa 2002129

Trouwens de showa 2002129 is een echte showkoi. Qua huidkwaliteit een topper van  jewelste en patroontechnisch zeker niet de minste. Het sumi is van bijzonder goed kwaliteit. Ik ga hem niet meenemen naar de show, want ik heb mijn zinnen op iets anders gezet. Maar daarover morgen meer.

*********************************************

De winnaar van de wedstrijd is ondertussen bekend. Hij werkte niet 100% mee, maar dan heeft Rio de taak maar overgenomen. De winnaar mag contact met mij opnemen.

winnaar

 

*********************************************

Meer afbeeldingen

Leven in de brouwerij: afbeelding 1
Leven in de brouwerij: afbeelding 2
Leven in de brouwerij: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Jef

555


Matthijs

555

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml