Meer moet dat niet zijn !

Meer moet dat niet zijn !

Als je iedere week op zaterdag en op zondag slechts 1 koi per dag verkoopt, dan mag je tegenwoordig niet klagen. Dus meer moet dat niet zijn. Het enige positieve is dat er centjes binnenkomen, het negatieve is dat ik met de verkoop amper mijn kosten kan betalen. Het worden harde tijden...

De meeste klanten kwamen ook hun bestellingen ophalen, en dat maakt het dan toch weer gezellig. Keuvelen over koi, het blijft onderhoudend. Er is toch een kentering te merken en meerdere klanten, zowel oude als nieuwe hebben de weg teruggevonden naar Interkoi.

Keuvelen over koi, het blijft altijd plezierig. Als je dan na het bekijken van de koi nog eens een koi mag bowlen dan ben je dankbaar. Velen zijn toch onder de indruk van de beni karashigoi van Momotaro. Er is echter een grote verscheidenheid onder deze serie die ik aangekocht heb.

Ik moet dit prijstechnisch anders gaan indelen. Er zitten geweldige exemplaren tussen, maar ook mindere goden, en ik kan ze niet over dezelfde kam scheren. Uiteraard haalt iedereen de betere er dadelijk uit, zo ook ingo, die ik rustig de tijd gaf om na te denken over zijn beslissing om de koi aan te kopen of niet. Ik hou niet van geforceerde verkopen, alhoewel ik altijd probeer mijn beste beentje voor te zetten naruurlijk.

Hij was toch onder de indruk van deze aangekochte tosai, en zijn keuze was snel gemaakt. De beni karashi was ondertussen 52 cm. zonder speciale preparaties om te laten groeien. Gewoon in het bestand opgenomen, geen geforceerde grootte proberen op te leggen. 

Maar ik heb er teveel van en zou er nog een deel van willen verkopen en heb momenteel even de prijzen weggehaald.  Ik weet dat het moeilijk zal zijn, maar wie interesse heeft mag in de loop van de volgende weken toch een keuze maken uit deze selecties die ingedeeld zullen worden in prijzen van 150 - 250 - 450 en 650 euro, met een onderhandelingsbedrag voor de toppers of de koi die er uit schieten.

Hier nog een filmpje van juli dit jaar. De maatvoering is niet meer van toepassing vermits de meesten ondertussen tussen de 45 en 50 cm zijn, met enkele uitschieters. Het zijn wel dankbare koi, maar het zou fijn zijn mocht ik er nog een aantal kunnen verkopen dit jaar. 

Ingo was duidelijk opgezet met zijn orenji of beni karasigoi en sloot af met de volgende mail die ik nog aankreeg: "Ben erg blij met de koi. Vreet erg goed al de eerste dag ! Mooie zuivere koi. Was weer erg leuk in Arendonk te zijn vanmorgen, bedankt voor de gastvrijheid."

BELANGRIJKE MEDEDELING

interkoi nederlandJohan van Interkoi Nederland heeft nog wat tosai te veel die ondertussen flink gegroeid zijn en bovendien mooi geëvolueerd. Om echter plaats te maken voor nieuwe aankopen, wil hij nog een actie op poten zetten om zijn koi aan te bieden tegen uitzonderlijke voorwaarden.

50% korting

Hij heeft me de opdracht gegeven om alle koi onder de 1000 euro aan te bieden met een korting van 50%. Als dat geen motivatie is dan weet ik het ook niet meer. Zo dadelijk ga ik beginnen om deze koi op 50% te zetten, dus neem je tijd en bekijk het zo dadelijk in het overzicht van zijn koi.

Neem geen contact op met mij voor de verkoop van deze koi, want ik kan je niet helpen. Alle info om contact op te nemen met Johan vind je hier

MAAK GEBRUIK VAN ZIJN TIJDELIJK AANBOD.

 

 

Meer afbeeldingen

Meer moet dat niet zijn !: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml