Informatie

Genieten rondom de vijver van Koi, vijverwater en de techniek er omheen, hier is de liefde voor koi ontstaan. Al jaren geniet ik volop van hoe de koi ontwikkeling van tosai tot prachtige volwassen koi. Niet alleen in grootte maar ook de toename van body, verandering van het opdikken of ontwikkelen van de kleuren en zelfs het gedrag integreert mij enorm. Of het nu gaat over filteren, waterkwaliteit, koivoer en voergedrag het heeft mijn volledige interesse en help eenieder hier graag mee verder. Want door de jaren koi-ervaring is menig onderwerp al uitgetest of uitvoerig besproken.

Vanuit koi vrienden en mede hobbyisten waar ik mee in gesprek kwam ontstond in 2015 het idee om zelf zeer goede jonge tosai te gaan selecteren bij top kweker en deze bij mij door te laten groeien tot nisai. Vanuit dit initiatief ontstond in 2016 Interkoi Nederland en werd de opgroeivijver vergroot en kopen wij in samenwerking met Interkoi (Luc Borgmans en Ben Doorakkers) elk jaar meerdere keren per jaar in Japan degelijke koi in.

Mijn bedoeling is om dicht bij de hobbyist te staan en samen zijn droom bezetting te selecteren en dit proces te begeleiden in de ruimste zin van het woord, waarbij ik eerlijk meedenk en adviseer en niet probeer de koi te verkopen maar alleen bezig ben om het vertrouwen te verkopen.

Interkoi Nederland koopt hoogwaardige koi in direct bij de Japanse topkwekers en er is altijd mooie koi op voorraad van tosai tot gosai. Deze staan ook op onze website netjes vermeld met leeftijd, kweker en foto/film.

Interkoi Nederland:

Voor koi advies, verkoop van kwaliteit koi voer en  vijver benodigdheden. Wij verkopen alleen vijver benodigdheden en koivoer die wij zelf ook gebruiken en volop uitgetest hebben.

Interkoi Nederland Contacteren

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Wil je een prijs aanvragen of enkel wat advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, wij beantwoorden al je vragen.

  • Lange Groeneweg Spijkenisse
  • johjo@live.nl
  • +31650234725 (ook whatsApp)
  • Op afspraak altijd WELKOM
  • Facebook : Interkoi Nederland
Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml