Mijn besluit is genomen

Mijn besluit is genomen

Het is het juiste moment om nog eens een mooie actie te lanceren. De aankopen van de 2 kohaku van Isa hebben mij het besluit doen nemen om nog eens een actie te lanceren die ik een aantal jar'en geleden ook gevoerd heb, en toendertijd met veel succes.

Ik zal één van de 2 kohaku van Isa verloten. Welke het is, is nog niet bekend. Als er één van de 2 verkocht zou worden zal het de andere kohaku van de loterij worden. Indien er geen enkele van de 2 verkocht wordt, dan zal ik rond 15 april zelf een keuze maken.

Ik hoef niet uit te leggen  hoe hoog deze prijs is ! De koikichi die Isa kennen weten hoe duur de betere Isa zijn. Het is dan ook een bijzondere gelegenheid voor iedereen om kans te maken op één van deze monsters.

Hoe kan je meedoen aan de wedstrijd of loterij ?

Bij aankoop van een koi wordt voor iedere 100 euro 1 lot toegekend. Koop je een koi van 500 euro, dan zijn dit 5 loten, koop je een koi van 95 euro, dan heb je natuurlijk geen recht op een lot. Het systeem is dus vrij duidelijk en ik noteer in mijn excel bestand ieder lot dat je trekt met je naam erachter genoteerd.

Ik stuur je de loterijnummers toe per mail, zodat er geen vergissingen kunnen gebeuren. Bewaar deze dus goed. De trekking van de winnaar zal gebeuren rond 15 oktober 2022. Zoals gewoonlijk zal de trekking gebeuren door mijn kleinzoon Rio, die via een dartspijl op een ronddraaiend bord de nummer met het winnend lot zal trekken.

Belangrijk. Koi die rechtstreeks in Japan gekocht worden met het speciale systeem door de klant zelf worden niet in het systeem van de loten opgenomen. Hier worden andere berekeningen gehanteerd, en daardoor  komen ze niet in aanmerking voor de loten. 

In 2018 werd soortgelijk evenment gehouden, en het is plezierig om dit nog even terug te zien via dit filmpje. De showa die toen gewonnen werd leeft nog steeds tot volle vreugde van zijn eigenaar.

Bijkomend aan deze prijs wil ik de kohaku die eventueel gekocht wordt of de kohaku die als winnende kohaku wordt uitgeloot, gratis laten deelnemen aan een show. Eentje naar de show van de BKS in Merelbeke, eentje naar de Euregio koishow. Beiden maken kans op een mooie prijs.

Er is 1 beperkte regel ! Er moeten minstens 600 punten minimaal verkocht worden, wat in normale omstandigheden geen probleem is.

De regel geld enkel voor de koi die vanaf dit moment gekocht worden. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Je kan dus met een lot van 100 euro even goed een topkohaku winnen... dus ik zou zeggen:

mensen waag je kans. 

 

76
41
33
47
62
34
51
49

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml