Klein foutje....sorry

Klein foutje....sorry

Bij de aankoop van gisteren heb ik een klein foutje gemaakt. De kohaku KO-V22-03147 is een man en geen vrouwelijke  kohaku. Ik werd dan ook lichtjes op de vingers getikt deze morgen. Bij deze is het dus rechtgezet.

Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten. Het meeste succes heeft de showa, en terecht vind ik. Als ik die huidkwaliteit en de bouw bekijk dan heb ik hier bijzonder veel vertrouwen in voor de toekomst. 

Ik wou beperkt inkopen, maar bepaalde gelegenheden mag je niet laten liggen. De showa was voor mij dan ook nummer 1. De kujaku vind ik zelf bijzonder mooi en er zwemmen ook nog prachtige kujaku bij Interkoi rond, waar ik in de loop van de volgende maand enkele zaterdagen aan wil besteden, net zoals aan de showa van Sakai.

De ginrin kohaku GK-V22-0387, het blijft een probleem, ik kan er niet vanaf blijven, en blijkbaar zijn er toch nog mensen die ervan kunnen genieten want ze werd ondertussen verkocht. De kohaku KO-V22-03102 zal een extra jaar azukari mogen blijven, want die werd aangekocht boven de magische drempel. Ze staat ondertussen in optie, dus hopen maar dat de klant overtuigt is van de kwaliteit.

Blijft over de showa die het meeste succes heeft, het is toch een onvoorspelbaar zottenspel....

De mannelijke nisai waren zeker de moeite om te bekijken, maar diegene die ik wou gingen naar mijn gevoel te hoog in prijs, want mannen....een nijpend probleem, alhoewel totaal niet terecht meer ! Die tijd is wel degelijk voorbij.

Net toen ik wou stoppen met bieden, deed ik nog een laatste poging op kohaku KO-V22-03147 zonder dat ik het gevoel had dat ik deze zou kunnen aankopen. Maar het lot was me goed gezind. Voor kohaku liefhebbers bekijk deze maar een goed. Met zijn 60 cm een verdienstelijke kohaku, zelfs als het een man is.

Vandaag de laatste dag van de veiling. Je kan me nog altijd contacteren, ik sta paraat !

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml