Net niet gescoord

Net niet gescoord

Je kan wel blijven aankopen, maar op een bepaald ogenblik is genoeg ook genoeg. Er komt nog een veel belangrijker vervolg op het aankopen van koi....namelijk het goed opvangen en afleveren van koi en dat is zeker zo belangrijk.

showa van MomotaroIk heb veel moeite gedaan om de showa 282 aan te kopen maar het is me helaas niet gelukt. De tegenstand was doelbewust en ik had weinig keuze. Op een bepaald ogenblik is het maximum dan ook bereikt. Zonde want we hadden ze graag gescoord.

Vandaag vertrek ik terug richting Arendonk. De vakantie zit erop. Helaas hebben we de ganse tijd slecht weer gehad, van storm naar betrokken weer, buiten gisteren en vandaag de laatste dag. Nu schijnt de zon, maar je zult krijgen wat je verdient zeker ?

Mag ik de mensen er toch nog eens op wijzen dat de koi zouden moeten opgehaald worden. Er is voorlopig nog geen paniek en ik ga geen deadlines stellen momenteel, maar het zou fijn zijn als alle verkochte koi voor 15 april zouden opgehaald zijn.

Ik probeer de vrijheid van ophalen te respecteren, maar ik hoop dat er begrip is om ook rekenschap te houden met de gezondheid van de koi die nog hun quarantaine moeten krijgen als ze uit Japan komen.

Er hebben zich al enkele mensen gemeld voor zaterdag. Gelieve me even door te geven wanneer en welke koi je komt ophalen, zodat ik de controle van de aangekochte koi kan verifiëren en de tijd heb om alles vooraf klaar te zetten om alles vlotjes te laten verlopen.

 

Meer afbeeldingen

Net niet gescoord: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml