Nostalgie versus toekomst

Nostalgie versus toekomst

Mijn hart is in Japan, dat waren de woorden van Rudi. Al bijna 20 jaar ligt alles stil, maar de hoop om opnieuw te beginnen is duidelijk aanwezig en de herstelwerken zijn begonnen.

rudi De definitieve keuze is nog niet gemaakt, maar om opnieuw van start te gaan is duidelijk aanwezig. Ik zal hem met alle mogelijke middelen helpen want het is zonde om een locatie zoals deze niet functioneel te maken.

Voor zover ik weet ligt het complex er nu wat verlaten bij, maar daar komt snel verandering in. Er is honger naar een nieuw begin, en misschien openbaart zich dat binnen enkele maanden.

Is het geen droom om hier je ontmoetingsplaats van te maken. Onder het genot van een drankje samen met de koikichi je vrije tijd doorbrengen en genieten van deze pracht ?

De infrastuctuur is er, de wil is er ook. Er is maar liefst 1 vijver van 36 kuub, 1 vijver van 90 kuub, 8 presentatiebakken van 1800 liter en 2 van 3000 liter. Van een accomodatie gesproken !!!

Zelf heeft Rudi een voorliefde voor éénkleurige koi, vooral chagoi, karashi, oshiba shigure en andere. Het probleem is wel dat hij nog een beetje in het verleden  leeft. De tijden zijn de laatste jaren wel degelijk veranderd, maar ik heb goede hoop dat dit uiteindelijk in goede banen zal geleid worden.

Er is een verleden, maar er is ook een toekomst, en deze begint stilaan aan de horizon te verschijnen. Tenminste dat hoop ik, want projecten zoals deze wil ik graag van dienst zijn...dat is waar ik goed in ben.

Wordt hij misschien lid van de Interkoi groep ? Wij hopen van wel, maar de uiteindelijke beslissing zal later volgen en dan zal ik dat zeker promoten. Er werden al belangrijke stappen genomen, nu is het nog afwachten.

Geniet ondertussen van het prachtige decor zoals het er terug uit zou  moeten komen te zien, en misschien kan de oude glorie terug herrijzen op deze prachtige locatie. Wij zullen het zeker en vast ondersteunen.

*************************************************

Ondertussen moet ik nog melden dat er verscheidene tosai op de veiling van Sakai FF werden aangekocht. Lees wel onder het detail wie de koi heeft gekocht, om je daar aan te melden bij interesse.

 

Meer afbeeldingen

Nostalgie versus toekomst: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

william william

555


Bram

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml