Het jaar van de waarheid

Het jaar van de waarheid

We eindigen het jaar 2023, een bewogen jaar met veel ups and downs, en tegelijkertijd werden er belangrijke beslissingen genomen. De tijd heeft geoordeeld dat je niet kan vechten tegen de tijd. 

Met spijt in het hart moet ik afscheid nemen van het toneel, en zal dit proberen op waardige wijze te doen. Mijn belangrijkste realisatie is dat Interkoi zal blijven bestaan in dezelfde sfeer van familialiteit, correctheid en openheid die in dienst staat van de klanten, zij het onder een ander gesternte.

Ik zal niet helemaal van het toneel verdwijnen en vooralsnog tot eind 2024 van dienst zijn voor de nieuwe constructie, dus veel zal er niet veranderen. Tot hiertoe verlopen alle afspraken correct, ik had ook niet anders verwacht.

Mijn grootste doelstelling echter voor mijzelf is om de voorraad koi die nog aanwezig zijn te verkopen en ze een degelijke thuis te bezorgen. Of ik dit kan realiseren weet ik niet, maar ik zal mijn best doen.

Het enige wat ik hoop is dat de koiliefhebbers mij even waardig zullen behandelen zoals ik ze atlijd behandeld heb. Ik heb het even nagekeken en er zijn nog ongeveer 100 koi die zouden moeten verkocht worden.

johnny van den HeijkantNaast de koi zal  ik ook een groot gedeelte van de hardware willen verkopen tegen dumpprijzen. Dat is allerhande, en ik zal in dit nieuwsitem al een overzicht geven van de mogelijke items die zouden kunnen aangekocht worden. Vooral de verkoop van de overkappingen vind ik momenteel cruciaal.

Men kan ze nu komen opmeten en afspraken maken, dus indien er iemand een overkapping zou willen, het is nu je kans. Bovendien zal Johnny alle overkappingen nog in orde brengen vooraleer ze opgehaald worden, en hij heeft me ook verzekerd dat eventuele aanpassingen zonder problemen kan gebeuren. Dank je Johnny, je bent een ware vriend.

Ik zal dus regelmatig foto's plaatsen van onderdelen die te  koop komen, en tegen eind volgend jaar zullen ook alle pompen die ik nu niet kan aanbieden tot de mogelijkheden behoren. Dit zijn flowfriend pompen, DM vario 30 pompen, dompel UV, beluchtingpompen en alle andere.

Om de verkoop van koi te promoten heb ik een aantal filmpjes gemaakt die ik op regelmatige basis zal tonen en die de koi laten zien die aangeboden worden. Ik zou zeggen: waag je kans !

Voor vandaag zijn dit toch wel 2 meer dan degelijke sanke, namelijk sanke van Taniguchi SA-NA23-0587 en sanke SA-V23-01266 van Sakai FF. Beide hebben een jaar azukari gezeten in Japan.

De sanke van Taniguchi behaalde een voortreffelijke eerste plaats op een show dit jaar en de sanke van Sakai werd als peutertje aangekocht begin dit jaar, maar ziet er meer dan beloftevol uit. Ik denk dat het 2 volwaardige sanke zijn om je vijver te verrijken. 

Daarnaast heb ik nog een aantal filmpjes gemaakt van koi die verkocht zijn en dit najaar zijn aangekomen. Ze hebben nu voldoende rust gehad na hun zware reis en hebben het naar hun zin. Dit zijn 2 koi van Sakai FF die begin dit jaar verkocht werden.

Het is altijd een gok om tosai te kopen als ze klein zijn en ze na hun azukari periode terug te zien, maar ik geloof dat deze het beiden meer dan goed hebben gedaan. Van amper 20 cm naar 58 cm is niet van de poes, en met behoud van kwaliteit. Daar zou je eigenlijk alleen maar gelukkig mee mogen zijn.

Onderstaande foto's geven al een indruk wat er mogelijk kan aangekocht worden. Het beste is natuurlijk dat je even komt kijken, want er is nog heel wat meer in de aanbieding.

 

Meer afbeeldingen

Het jaar van de waarheid: afbeelding 1
Het jaar van de waarheid: afbeelding 2
Het jaar van de waarheid: afbeelding 3
Het jaar van de waarheid: afbeelding 4
Het jaar van de waarheid: afbeelding 5
Het jaar van de waarheid: afbeelding 6
Het jaar van de waarheid: afbeelding 7
Het jaar van de waarheid: afbeelding 8
Het jaar van de waarheid: afbeelding 9
Het jaar van de waarheid: afbeelding 10
Het jaar van de waarheid: afbeelding 11
Het jaar van de waarheid: afbeelding 12
Het jaar van de waarheid: afbeelding 13
Het jaar van de waarheid: afbeelding 14
Het jaar van de waarheid: afbeelding 15
Het jaar van de waarheid: afbeelding 16
Het jaar van de waarheid: afbeelding 17
Het jaar van de waarheid: afbeelding 18
Het jaar van de waarheid: afbeelding 19
Het jaar van de waarheid: afbeelding 20
Het jaar van de waarheid: afbeelding 21
Het jaar van de waarheid: afbeelding 22
Het jaar van de waarheid: afbeelding 23
Het jaar van de waarheid: afbeelding 24

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml