Sandan versus Yondan

Sandan versus Yondan

Niet meer of minder dan driestaps tegenover vierstaps, en dan hebben we het natuurlijk over kohaku. Beide zien er bloedmooi uit, en ik kan je garanderen dat ze ook bloedmooi zullen worden in de toekomst.

Na 3 weken kunnen ze wel gecontroleerd worden, en bovendien vind ik het zelf ook nuttig dat ik ze even live kan bekijken. Mijn favorietje van de kohaku zit ook in deze bowl

Neen, het is niet de sandan maar de yondan, alhoewel het geen specifieke yondan is in mijn ogen. Het patroon is vatbaar voor meerdere patronen dan vier. Het tweede patroon is eigenlijk doormidden gescheiden, maar we zullen het maar bij yondan houden.

Ik kan er echt van genieten van deze meerstaps patronen, alhoewel sandan nog altijd super populair blijft. In de grote vijver zwemt trouwens nog een knoest van een sandan kohaku, maar die is verkocht.

Hier zie je ze nog even bij aankomst en Rudy was er bijzonder gelukkig mee. Je zou voor minder. Ondertussen is de veiling van Sakai FF afgelopen en ik heb zelden zulke rare veilingen gezien.

Wat er aan de hand was of is, weet ik niet, maar zelden heb ik de prijzen zo omhoog zien gaan. Het leek wel of ze er zelf de hand in hadden, maar dat kan je natuurlijk niet bewijzen. Soms zag ik prijzen van de ene minuut op de andere minuut met 500 000 yen omhoogschieten.

Ik zet hier mijn vraagtekens bij. Maar wie ben ik ? De grote jumbo van 10 jaar waren koi van klanten en de prijzen hiervoor wil ik zelfs in dit nieuwsitem niet vermelden, het raakt kant nog wal. 

opendeurdag ameide

Ik kan alleen maar zeggen dat wij blij zijn met onze Momotaro aankopen. Ze zijn niet alleen veel goedkoper maar bovendien nog eens minstens zo goed. Ik kan je garanderen dat je volgende week donderdag je ogen uit je kop zal kijken als je deze series kunt bewonderen in Ameide. Trouwens hier zitten ook geweldige koi nog hoor. 

In ieder geval is het onze jongens gelukt om toch een aantal tosai er tussendoor uit te pikken. Het is een kwestie om de ganse dag op vinkeslag te liggen en toe te slaan als het kan. 

De volgende dagen zullen voornamelijk in het teken staan van Kerstmis en de eindejaarsdagen, dus veel nieuws zal er niet te rapen zijn. Toch wil ik nog een belangrijke mededeling doen.

Vanaf vandaag tot en met 1 januari kan je een waardebon aanvragen. De waardebon is geldig voor alle aankopen in de periode van 2 januari tot 31 juli en heeft de waarde van 10% op iedere aankoop van Interkoi Arendonk, dus niet op aankopen van alle andere agenten.

Je stuurt me een mail met je verzoek tot ontvanst van de waardebon en ik stuur je een waardebon, voorzien van een nummer. Ik wens zoveel mogelijk koi volgend jaar nog te verkopen en deze waardebon geeft je dus recht op een korting van 10% op alle koi van Interkoi Arendonk die je aankoopt tussen 2 januari en 31 juli 2024.

 

Meer afbeeldingen

Sandan versus Yondan: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml