Overdonderend sanke weekend

Overdonderend sanke weekend

We hebben een enorm aantal aantrekkelijke sanke, kohaku, showa en kawarigoi zwemmen hier in Ameide. We hebben besloten om dan ook een uitgekiend aanbod te doen van een aantal sanke tegen nooit geziene prijzen, de kans van je leven, maar je zult wel naar Ameide moeten komen om ze te bezichtigen.

Om de kwaliteit te kunnen beoordelen zul je toch ter plaatse moeten gaan, en we hebben ervoor gekozen om ze in een afzonderlijk VAT te zetten zodat het makkelijker te beoordelen is. We beschouwen dit ook als een perssoonlijke kennismaking met onze koi en daarom hebben we er ook prijzen aangehangen die absoluut niet te hoog zijn voor de meeste koiliefhebbers.

Bovendien komen er donderdag een groot aantal toppers binnen van 80 cm+ en geloof me dit zijn wereldkoi die je tegelijkertijd kan bewonderen. Om je smaakpapillen op de proef te stellen zal ik dit filmpje even laten zien van het aanbod dat je zult kunnen bewonderen.

Geef ze de tijd en de mogelijkheid om in jou vijver tot volle ontwikkeling te laten komen en de toekomst zal uitwijzen dat het stuk voor stuk waardevolle sanke zijn met een shiroji om je duimen en vingers van af te likken, doorspekt met tsubo sumi dat alleen maar sterker zal worden. Een lust om naar te kijken.

De prijs van de sanke en de kawarimono is natuurlijk afhankelijk van bepaalde factoren, het kan niet anders. Maar als ik  je zeg dat het aanbod voor deze nisai van bijna 60 cm tussen de 1250 en 2000 euro is, dan denk ik toch dat er een belletje gaat rinkelen, want deze kwaliteit voor deze prijs is gewoon ongezien.

Voeg daar dan nog een paar kawarigoi bij waaronder dit exemplaar van 90 cm+ dat je kan bewonderen, samen met nog een paar specialletjes, dan kan je bezoek niet meer stuk. Iedereen is welkom nu vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. En natuurlijk staat de koffie klaar.

INTERKOI STAAT NIET STIL, INTERKOI LEEFT

Gisteren was er een klein foutje geslopen in mijn aanmelding van de opendeurdag in Ameide. In plaats van zondag 11 mei had het  zaterdag 11 mei moeten zijn natuurlijk. ik zal de aankondiging dan voor de zekerheid hier nog eens plaatsen. Er zijn al een aantal inschrijvingen. We hopen wel om minstens 50 koikichi samen te krijgen. Je ziet, we zitten niet stil bij Interkoi.

kennismakingsdag

 

Je kan alles over de opendeurdag hier lezen !

Tenslotte nog even melden dat de veiling deze morgen is opgestart. Deze loopt af op zaterdag 18.00 uur met een interval van 3 minuten per koi. De startprijzen zijn veel te laag voor dit soort koi, dus wees er als de kippen bij als je kans wil maken om één van deze koi aan je bestand toe te voegen. Je hebt maar enkele dagen de tijd. 

Zoals vermeld worden de koi van Interkoi Germany door Michael verzorgd. Je kan de keuze maken om deze koi in Arendonk op te halen in April, ofwel in Duitsland natuurlijk als je dat liever doet. Voor onze Belgische klanten hebben ze de keuze om de koi in Ameide op te halen, ofwel in Arendonk.

veiling

 

 

Meer afbeeldingen

Overdonderend sanke weekend: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

Misschien de foto uitnodiging verwijderen met datum zondag 11 Mei anders blijft het verwarrend 🫤


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml