Opendeurdag op 11 mei in Ameide

Opendeurdag op 11 mei in Ameide

Ik noem het een opendeurdag en een kennismaking dag, want het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe locatie van Interkoi in Ameide. Ik hoop dat we de nostalgische sfeer van vroegere opendeurdagen zoals deze in Arendonk verlopen waren nog eens mee zullen maken.

opendeurdagenIn die tijd kwamen er 100 tot 150 mensen op deze gezellige evenementen, maar ik vrees dat de maatschappij lichtjes veranderd is. Laat ons hopen van niet en dat deze opendeurdag een hulde brengt aan dit initiatief.  

Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld vanaf 11.00. Vermits er een catering voorzien is, verzoeken wij om je in te schrijven en  liefst VOOR 1 mei zodat alle maatregelen kunnen genomen worden om alles ordentelijk te laten verlopen.

De catering wordt verzorgd door Huub Hamar de la Brethoniere, die speciaal voor Interkoi komt uit Leeuwarden om de catering glans te geven met het volgend menu dat voor iedereen die zich aangemeld heeft, beschikbaar is.

catering

Japanse pokebowl met warm gerookte zalm en garnalen.
Libanees brood met kipshoarma, knoflook en salade
Broodje hamburger met Indische pulled pork en pindasalade.


Buiten het gezellig samenzijn, kunnen er ook op aanvraag bepaalde koi gebowld worden, Het zou fijn zijn, mochten eventuele geïnteresseerden zich aanmelden om een bepaalde koi uit te kiezen die ze willen zien. Dat maakt het voor de organisatie iets makkelijker om te weten wat ze kunnen verwachten.

Bovendien zullen er op deze dag bijzonder spectaculaire aanbiedingen worden gedaan om koiliefhebbers over de drempel te trekken om zo het vertrouwen te geven aan alle locaties van Interkoi. Er zijn bijzondere acties in voorbereiding, maar dit gaan we eerst nog verder wat uitwerken. 

Normaal zullen de festiviteiten afgelopen zijn rond 17.00 uur tenzij de aanwezigen daar anders over zullen beslissen. Ondertussen zullen er een groot aantal fantastische koi binnenkomen die te bewonderen zullen zijn, en geloof me het zijn niet de minste.

Ik denk dat Interkoi, zonder al te arrogant te klinken, toch wel het grootste en meest uitgebreide aanbod heeft van hoogwaardige koi. Bovendien is de souplesse en de bereidheid om met onze klanten samen te werken van primair belang. De mogelijjkheden en voorwaarden kunnen ten allen tijde besproken worden. Dat is onze sterkte ! 

Het liefst zoudenn we minstens 50 of meer koikichi willen ontvangen. Hou 11 mei vrij en SCHRIJF JE DUS NU AL IN of stip dit aan op de kalender. Wij verzoeken je een mail te sturen naar ameide@interkoi.eu met de juiste vermelding van het aantal personen. 

Een bijeenkomst van toegewijde  koikichi !

Schrijf je in!

 

Meer afbeeldingen

Opendeurdag op 11 mei in Ameide: afbeelding 1
Opendeurdag op 11 mei in Ameide: afbeelding 2
Opendeurdag op 11 mei in Ameide: afbeelding 3
Opendeurdag op 11 mei in Ameide: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Peter VDB

Denk da11 mei is op een zaterdag en niet op zondag

Eric

Heb je gelijk dat niemand dat op gevallen is zeg !!!!
Of is deze uitnodiging al voor 2025 ?


interkoi

Dat staat er toch Peter: zaterdag 11 mei😂


Rob en tara

Leuk zo’n opendag denk dat wij ook eens even komen kijken .
In de kerstvakantie helaas niet kunnen komen .
Is dr ook iets voor kinderen erbij ?

interkoi

Moet je even aan André vragen. Vroeger zette ik altijd een springkasteel erbij....was bijzonder leuk.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml