Thuis na acht dagen Japan

Thuis na acht dagen Japan

Een reis vol genot en uitputting. Allereerst wil ik graag mijn dank uitspreken aan enkele mensen. Luc, voor zijn onvermoeibare inzet achter de schermen en zijn voortdurende steun. Ramon, voor zijn hulp bij het selecteren en organiseren van allerlei zaken. Ramon en Luc, jullie steun was onmisbaar!

De reis was prachtig en opwindend, van zuid naar noord, met de lente in volle bloei, de bomen getooid met bloesems en de zon die elke dag een glimlach op ons gezicht toverde. Het was hartverwarmend om oude vriendschappen na jaren weer te zien bloeien.

We werden gezegend met prachtige koi, zoals die bij Momotaro, waar we enkele schitterende ginrin en een jumbo tosai konden bemachtigen. Bij Tamaura, een kweker die mijn hart steeds meer verovert, konden we twee fantastische koi aanschaffen. En bij Takigawa hebben we al zijn tateshita opgekocht voor ons nieuwe lid van Interkoi (meer hierover later).

We hebben ook een zestal mysterieuze koi gekocht, waarover we jullie in spanning laten tot november. Bij Matsue hebben we een zeer mooie selectie kohaku kunnen vinden, en bij Hirasawa hebben we een groot aantal koi kunnen inslaan voor ons nieuwe lid. Ook hebben we twee karashi koi aangeschaft, ware juweeltjes in wording.

Bij Maruhiro vonden we een prachtige ginrin karashi en een chagoi, terwijl we bij Kanno twee koi van het maruten goshiki en tancho goshiki type konden bemachtigen. Bij Marudo kochten we een mooie mix, en bij Danichi hebben we een zeer fraaie showa kunnen vastleggen op foto en film voor een klant. En tot slot, bij Yoshino, als klap op de vuurpijl, hebben we vijf hoogwaardige showa aangeschaft waar ik enorm naar uitkijk. Ze zullen allen blijven in Azukari tot het najaar.

showa van dainichiTop of the bill is toch wel deze showa van Dainichi. Natuurlijk herinner ik me deze showa (Luc). Ik heb deze nog zelf op de veiling in 2022 aangekocht voor één van mijn klanten. En als ik het nu zo bekijk dan ben ik toch even verrukt over dit wonder van de natuur. Ze zal nog in Japan blijven heb ik begrepen. Hier gaan we nog het één en ander van zien!

Daarnaast heb ik weer nieuwe mensen leren kennen, onder andere het team van Intakoi Fruit. Wat een gezelligheid! Ik heb veel geleerd en het was fijn om de meningen van mijn reisgenoten te horen. Samen staan we sterk, en dat is precies wat we moeten realiseren.

Elke koi die we hebben aangeschaft is zorgvuldig overwogen, of het nu een duurdere of betaalbare optie was. We streven altijd naar het beste wat op dat moment beschikbaar is, en ik ben ervan overtuigd dat we daarin zijn geslaagd. Ik wil jullie allen bedanken voor het vertrouwen, en ik weet zeker dat jullie geen spijt zullen hebben van jullie aankopen.

Tot slot, sla je slag op de veiling!  Het aanbod is zeker de moeite waard. Laat je de kans niet ontglippen om koi tegen deze prijzen aan te kopen. En niet te vergeten: Op 11 mei hebben we ook nog een open dag waarop alle koi uit het zuiden zullen worden gepresenteerd. Graag vooraf aanmelden in verband met de catering.

 

Meer afbeeldingen

Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 1
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 2
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 3
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 4
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 5
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 6
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 7
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 8
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 9
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 10
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 11
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 12
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 13
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 14
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 15
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 16
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 17
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 18
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 19
Thuis na acht dagen Japan: afbeelding 20

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

wiechert

Ook vanuit hier Luc bedankt voor je hulp achter de schermen zoals Andre al vermelde.
En Andre en Ramon en natuurlijk mijn reisgenoten Erwin En Alexander bedankt voor deze onvergeetbare week.
En ja het blijft altijd mooi om te discussieren over de vissen.
En wat ik ook mooi vond als de mannen het niet konden vinden in Japan en Andre Had de vissen wat hun zochten wel zitten dat ze ze bij Andre aankocten.
Dit maakt naar mijn mening het interkoi team sterk.
bedankt nogmaals.


Sven

Waren idd zeer interessante en leuke dagverslagen.  Bedankt daarvoor.


Eric

Bedankt voor al de mooie filmpjes en mooie foto,s .


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml