Topaanbieding op opendeurdag 28 december

Topaanbieding op opendeurdag 28 december

Het is van de dierenbescherming niet toegelaten om procentuele kortingen te geven op dieren. Ik ben er al 2 keer voor op mijn vingers getikt, dus ik moet een andere manier vinden om bepaalde acties voor een speciale aanbieding te formuleren.

Ik heb daarom een knop aangemaakt onder het koi aanbod met de naar "AMEIDE OPENDEURDAG."  Hier zullen een aantal koi aangeboden worden tegen gereduceerde prijzen die André gisteren heeft bekeken en voorgesteld.

De koi zullen in een afzonderlijke bowl tentoongesteld worden op donderdag 28 december zodat men al deze koi kan bewonderen. Bovendien kan je nog genieten van enkele grote voordelen.

interkoi ameideTen eerste kan je nog meedingen naar de  prijzenpot van 1000 - 500 en 250 euro in de vorm van de lotto trekking op 28 december, want bij iedere aankoop wordt je 1 lot per 250 euro toegewezen. Deze zullen verdwijnen in een bokaal waaruit later de dochter van André de winnende loten zal trekken.

Is dit nog niet voldoende dan zal het toegelaten zijn om iedere koi, zowel in de aanbieding of eender ander welke koi die op deze dag zouden verkocht kunnen worden de mogelijkheid bestaan om een betalingsregeling voor te stellen van 50% betalen bij aankoop en 50% bij het ophalen van de koi.

Allemaal voordelen om de dag te promoten, en één aanbieding moet ik even apart vermelden. Het is geen eenvoudige aanbieding, vermits het hier over een prijzige tosai gaat waar André veel toekomst in ziet, en die hij daarom ook aangekocht heeft.

Hij heeft ondertussen zoveel kennis in de aankoop van tosai dat deze hem niet onberoerd liet en deze zeker en vast in zijn bezit wou krijgen, en tevens het bewijs van toekomstige kwaliteit wil leveren. Daarom zijn aanbod.

Bij aankoop van sanke SA-V23-11242 van Momotaro ontvang je een waardebon van 50% van de waarde van deze koi en wil André deze ook verder begeleiden. Je ontvangt dus een waardebon van 1 625 euro op deze koi.

Wie gelooft in zijn keuze heeft hier de mogelijkheid om een serieuze slag te slaan. Laten we hopen dat we hier een kandidaat koper voor kunnen vinden, maar dat we het ook zeker kunnen opvolgen in de loop van de volgende maanden. Het moet tevens een bevestiging worden van zijn kennis. De druk wordt opgevoerd!

Ondertussen maak je ook kennis met het nieuwe en toekomstige logo van Interkoi dat deze week uitgekozen werd door André. Dit zul je in de toekomst meer en meer tegenkomen en zal dus mijn persoonlijk logo gaan vervangen...snik snik....

Ik ga zo dadelijk alle koi onder de knop van AMEIDE OPENDEURDAG zetten, dus neem zeker een kijkje en bij interesse kan je de koi live bewonderen op 28 december wat nog altijd een voordeel is. 

Wat ik ook hoop is dat er uiteraard klanten van mij en/of Belgische koiliefhebbers aanwezig zullen zijn op deze bijzondere dag. Iedereen is welkom, maar het zou fijn zijn om een meeting België-Nederland te kunnen organiseren zoals in de vroegere gloriejaren. Dus schrijf je in en kom af.

Laten we ook onze waardevollen agenten tenslotte niet vergeten die gisteren gestreden hebben op het slagveld van de Dainichi veiling.

Interkoi Germany scoorde 3 exemplaren waarvan er ondertussen al 2 verkocht zijn. De 3de een tancho kohaku is nog vrij en zou kunnen aangekocht worden inclusief de opgroei bij Michael. Voor meer info over de prijs en de voorwaarden moet je bij hem zijn natuurlijk. De aangekochte koi kan je bekijken onder de knop nieuwe koi aanwinsten zoals altijd bij nieuwe aankopen.

Ik krijg juist het bericht binnen dat ook de tancho kohaku van Dainichi werd verkocht.

 

Meer afbeeldingen

Topaanbieding op opendeurdag 28 december: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml