Update uit het hoge Noorden

Update uit het hoge Noorden

Voor mij een redelijk onbekende streek het hoge Noorden van Nederland, maar toch heb ik redelijk wat klanten uit deze regio die regelmatig naar Arendonk komen om hun koi te komen ophalen. Eén daarvan is Huub, en deze heeft me een filmpje gestuurd met de volgende woorden.

Je moet er rekening mee houden dat het filmpje gemaakt is vanuit rolstoelhoogte, want Huub moet al het werk aan de vijver doen vanuit zijn rolstoel. Hij beklaagt zich nooit en zijn levensvisie en ingesteldheid zijn een voorbeeld voor velen.

Hoi Luc,
Hier een update van onze vijver, maten weet ik helaas niet maar ik schat de karachi's 80cm+ de Interkoivissen die er te zien zijn hebben de nummers:

golden corn 2106006
KO-V21-2276
Mango uit serie 2012100
GK-V17-12122
Showa 2002120

Fijn om deze koi in alle gezondheid te zien rondzwemmen Huub, en ook fijn dat ik het aan alle klanten kan laten zien, ik weet zeker dat ze dit op prijs zullen stellen. Het is een hele reis van Leeuwarden naar Arendonk, en het is altijd een eer om je te mogen begroeten.

Wat betreft de vijver en de koi, het ziet er allemaal gelikt uit en de koi schijnen het best naar hun zin te hebben. Jij kijkt vermoedelijk uit een ander perspectief naar de koi vermoed ik, maar dat zal de vreugde en het plezier niet kunnen verminderen, integendeel misschien.

Ik volg nog altijd min of meer je escapades via de sociale media, en ik sta telkens versteld van wat je allemaal voor elkaar krijgt. Blijf zo verder genieten van het leven ! Bedankt voor de update !

*********************************************

Voor de mensen die goede koi voor een machtig kleine prijs willen aankopen, en niet het uiterste van de koi verwachten, volg dan zeker de veilingwebsite vanaf morgen. Michael heeft een aantal koi, voornamelijk tosai aangeboden met een bijzonder lage instapprijs. Je kan de koi nu reeds bekijken, vanaf morgen kan je al bieden op een koi.

Nog even melden dat ook al deze koi in het begin van de maand juli zullen geleverd worden, zodat men deze kan ophalen. Voor het transport wordt er 40 euro per koi in rekening gebracht, want hij moet ze tenslotte vanuit Duitsland naar Arendonk brengen. Koop je meerdere koi, dan is 1 transportvergoeding voldoende. 

*********************************************

Tenslotte wil ik nog melden dat ik tijdens de zomermaanden op zaterdag zal aanwezig zijn van 11.00 tot 14.00 uur. Indien je pas later kan komen, dan kan dit indien je een eventjes een afspraak maakt. Op zondag ben ik aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. Door de week kan je altijd een afspraak maken.

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Andrée en Ludo

555

Huub

555


Polleke

555

Huub

555


Eric

555

Huub

555

Eric

@Huub 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml