Van een verrassing gesproken

Van een verrassing gesproken

Blijkbaar hebben er toch een groot aantal koi van Interkoi meegedaan aan de Belgische Koishow. Tot mijn verrassing was ik daar niet van op de hoogte. Tja, sommige dingen kan je niet begrijpen....

Toch is het verheugend nieuws als een aantal koi toch dikke prijzen hebben gewonnen. Veel kan ik er natuurlijk niet over vertellen, want ik was er zelf niet bij. Ik heb een bijzonder druk weekend gehad, want er werden veel koi opgehaald en ik kreeg het bezoek van de Italiaanse ploeg die naar hun koi kwamen kijken en die namen bijna de ganse zondag in beslag.

Uiteraard ken ik de koi die meegedaan hebben, en ik weet ook dat er meerdere andere koikichi met koi van Interkoi hebben meegedaan, maar daar heb ik geen informatie over ontvangen. Ik zie dat ze mooie prijzen hebben weggekaapt, maar helaas niet één van de begeerde grote prijzen.

Toch mooi dat ik dit verslag nu al even kan posten, want ik was om 5 uur opgestaan om de koi voor de Italianen in te pakken. Ze kwamen aan met een ploeg van 6 man. ik zal proberen hun namen op te noemen. Riccardo, Matteo, Roberto, Manuel, Alexandro en Luca. Ze arriveerden rond 6.30 uur want ze moesten ook nog even naar Kim's koi om daar enkele koi in te pakken en dan is het rechttoe rechtaan naar Italië, maar ik zal morgen hierover berichten. Anders iets te veel  nieuws voor 1 dag.

Wel kan ik ook enkele filmpjes laten zien van de showgangers. Het zijn koi die goede herinneringen bovenhalen, alhoewel ik een paar kaskrakers mis. Voor zover ik op de filmpjes kan beoordelen zien ze er magnifique uit. Qua body moeten ze zeker niet onderdoen voor de andere grote kandaten. Ze lijken me heel impossant. Misschien dat bezoekers die ze gezien hebben, hierover wat kunnen vertellen in de reacties, het zou fijn zijn.

Belgische  koishow met koi aangekocht via Interkoi vat 1
Belgische  koishow met koi aangekocht via Interkoi vat 2

De koi die ik herken zijn achtereenvolgens:

De machtige  doitsu karashigoi van Momotaro 1802003

De sublieme maruten sanke van Momotaro 1811010

De groteske kin matsuba van Marusei 1710056

De oogverblindende tancho sanke van Nonami 1911025

Een enorme sanke van Nonami 1904013

Spannende Doitsu sanke van Hiroi 2103017

De artistieke sanke van Sakai FF 2002016

De filmpjes waren niet heel duidelijk, dus ik moest even goed zoeken welke koi het juist waren, maar met een bibliotheek zoals de mijne, daar kan je wat mee. Proficiat in ieder geval voor de behaalde prijzen. Spijtig dat ik er niet zelf van heb kunnen genieten.

 

Meer afbeeldingen

Van een verrassing gesproken: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

12 reacties

wiechert

555

Wim DW

555


Johan D

555

Wim DW

555


Wim DW

555


interkoi

555

Wim DW

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


InterkoiNederland

555

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml