Wat een luxe

Wat een luxe

Maar liefst 35 tosai zijn toegevoegd aan het onderdeel van de nieuwste koi aanwinsten. Een mooi initiatief van Sakai FF om foto's te maken tegen vergoeding van de boxen die aangekocht werden tijdens de veilingen levert mooi werk.

Het nieuwe initiatief bestaat erin dat je tegen vergoeding van 1000 yen, wat op dit moment ongeveer overeenkomt met 6.5 euro om afzonderlijke foto's te maken van de koi die je per box hebt aangekocht.

Dit levert bijzonder mooie resultaten, want goede foto's maken van tosai is echt niet eenvoudig. Dus daarom zijn we ook bijzonder blij om dit te kunnen doen. Ik heb deze gisteren dan ook toegevoegd aan de website. De bijhorende video zijn wel niet van de koi afzonderlijk, maar van de box in totaal.

Om de code wat duidelijk te maken zal ik er een korte uitleg bij geven: voorbeeld: SFF-V24-122-07
SFF staat voor Sakai Fish Farm
V24 staat voor de veiling in 2024
122 staat voor de nummer van de box die gekocht werd
07 staat voor koi nummer 7 van bijhorende box 122
Duidelijker kan het niet veronderstel ik.

Op dit moment staan er dus 280 koi in het interkoi gamma en de laatste toevoegingen zijn allemaal van Interkoi Germany die zich graag bezighoudt met het aankopen van tosai in grote getalen. Blijkbaar heeft Michael een grote markt voor deze tosai in Duitsland.

Is het mogelijk om deze tosai aan te kopen ? Ja natuurlijk. De prijzen zijn bijzonder economisch met een gemiddelde van 350 tot 400 euro per koi met enkele uitschieters naar boven en enkele uitschieters naar onder. Het is Michael die de prijzen samenstelt, want hij heeft  natuurlijk alle koi in zijn bezit en kunnen bekijken.

Medio april komt Michael om al een groot aantal koi te leveren die door onze koiliefhebbers zijn aangekocht. Bijgaande foto laat het totaal aantal koi zien die geleverd worden. Wil jij één van deze tosai van Sakai FF aankopen, dan zal je dit even moeten melden.

Je mag met mij contact opnemen, of je mag rechtstreeks met Michael contact opnemen. Wil je een koi aankopen, dan wordt deze gereserveerd. Er wordt een factuur aan je opgestuurd die je zult moeten betalen natuurlijk, en dan kunnen de koi die ondertussen al in quarantaine zijn geweest medio april mee geleverd worden.

Dit is natuurlijk een éénmalig aanbod want gij kan natuurlijk niet om de vijf voet naar België komen om koi te leveren. Ik heb een speciale opvangvijver om de koi te plaatsen, en die zouden dan binnen de 10 dagen moeten opgehaald worden.

Wel zal er gevraagd worden om een doos of meetbak mee te brengen om de koi te transporteren, want ik heb alleen grote dozen voor grote koi in te pakken. Ik zal de koi een week lang onder de nieuwste koi aanwinsten laten staan, zodat je een keuze kan maken, daarna verhuizen ze naar het overzicht.

Ondertussen blijf ik erop hameren natuurlijk dat ik graag mijn eigen bestand zou willen verkopen dit jaar. Ik blijf iedereen van de Interkoi groep ondersteunen, zeker tot einde dit jaar en vermoedelijk ook nog de volgende jaren, maar het zou fijn zijn moest ik voor mijn koi ook een thuis kunnen vinden. Nog 98 te gaan en het is geen rommel, integendeel.

 

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Interkoinederland

In Nederland ligt Facebook eruit ook Messenger werkt niet.
Weet niet hoe het zit in België ??

interkoi

Hier hetzelfde probleem.


Eric

Goeie vakantie gehad Luc samen met vrouwke ?

interkoi

Hele goede zelfs. Benalmadena...

Eric

@interkoi Mooi zo 😂😂😎


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml